UPDATE: câștigătorii sunt la final.

Concurs DreamHack 2016: trebuie doar să spuneți într-un comentariu la acest articol ce anume vreți să vedeți la evenimentul de gaming și puteți câștiga o invitație. DreamHack revine pe 16-18 septembrie în București, la Sala Polivalentă.

dreamstime_s_41145427-compressor

Ca de fiecare dată în ultimii ani, ofer împreună cu Telekom – partener al evenimentului – 10 invitații la DreamHack.
Evenimentul dedicat jocurilor video va reuni la Polivalentă multe dispozitive de gaming și multe concursuri pentru profesioniși, dar și pentru fanii care vor să se afirme. Vor fi dispozitive de la Lenovo, HP, Maguay, TP-Link, Evomag și alții.

Câștigătorii vor fi trași la sorți dintre cei care comentează la acest articol.
Ei vor fi anunțați pe e-mail, iar cei care nu răspund la mesaje pierd automat invitația. Deci, lăsați aici un e-mail valid pentru a putea intra în posesia premiului.

Concursul este deschis pînă pe 14 septembrie, ora 23:59. Invitațiile vor fi transmise pe 15 septembrie (1 bilet este valabil pentru o persoana, acces 3 zile la eveniment).

Revin cu întrebarea:

– ce v-ar plăcea să vedeți la DreamHack 2016?

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!