UPDATE (19.04.2015) Concursul s-a încheiat, aproape la limită. Alexandra a avut 2 voturi în plus la numărătoare. Felicitări lui Victor pentru ambiție și implicare în acest concurs. Mult succes tuturor la următoarele concursuri cu premii.
Pentru a fi la curent cu toate premiile și concursurile, intrați în grupul de pe Facebook !

Articolul inițial

Bun, s-a încheiat votul pentru concursul E-Boda, dar în mod neașteptat avem doi concurenți la egalitate. Nu m-am gândit la asta, așa că singura soluție este să votați din nou. De data asta vom proceda altfel.

final concurs

Pentru că multă lume s-a plâns de faptul că nu putea vota, de data asta vom număra comentariile. Rămâne valabilă o regulă, un singur comentariu de fiecare (1/IP), am să verific la sânge orice tentativă de a trișa.
Puteți comenta pînă vinerea viitoare, tot la ora 23-59.

Comentați la acest articol – cine vreți să câștige marele premiu?

1) Comenariul nr. 11 (Victor Ciobanu):

Păi, să vedem… Telefonul este unul ieftin, are denumire Sunny V400, deci se subînțelege că a fost creat special pentru a fi unul entry-level, pentru cei cu bugete mici sau aflați la primul smartphone. Astfel încât orice am schimba, prețul ar trebui să rămână în continuare unul mic, de 300 – 350 lei. Totodată ecranul, conform denumirii și obiectivului celor de la E-Boda, ar trebui să fie de 4 inch, deci nu poate fi schimbat.

2) Comenariul nr. 72 (Alexandra):

Cred ca daca i-as adauga cateva ceva de la telefonul meu actual, E-Boda Sunny V400 ar deveni ceva mai performant.
De exemplu:
– i-as adauga RAM-ul telefonul meu actual (512MB) rezultand un E-Boda Sunny V400 cu 1GB RAM ceea ce este ok
-i-as adauga si camera foto a telefonului meu actual (3Mpx) rezultand un E-Boda Sunny V400 cu camera foto de 8Mpx destul de ok dupa parerea mea.

Textele integrale sunt aici.