UPDATE (19.04.2015) Concursul s-a încheiat, aproape la limită. Alexandra a avut 2 voturi în plus la numărătoare. Felicitări lui Victor pentru ambiție și implicare în acest concurs. Mult succes tuturor la următoarele concursuri cu premii.
Pentru a fi la curent cu toate premiile și concursurile, intrați în grupul de pe Facebook !

Articolul inițial

Bun, s-a încheiat votul pentru concursul E-Boda, dar în mod neașteptat avem doi concurenți la egalitate. Nu m-am gândit la asta, așa că singura soluție este să votați din nou. De data asta vom proceda altfel.

final concurs

Pentru că multă lume s-a plâns de faptul că nu putea vota, de data asta vom număra comentariile. Rămâne valabilă o regulă, un singur comentariu de fiecare (1/IP), am să verific la sânge orice tentativă de a trișa.
Puteți comenta pînă vinerea viitoare, tot la ora 23-59.

Comentați la acest articol – cine vreți să câștige marele premiu?

1) Comenariul nr. 11 (Victor Ciobanu):

Păi, să vedem… Telefonul este unul ieftin, are denumire Sunny V400, deci se subînțelege că a fost creat special pentru a fi unul entry-level, pentru cei cu bugete mici sau aflați la primul smartphone. Astfel încât orice am schimba, prețul ar trebui să rămână în continuare unul mic, de 300 – 350 lei. Totodată ecranul, conform denumirii și obiectivului celor de la E-Boda, ar trebui să fie de 4 inch, deci nu poate fi schimbat.

2) Comenariul nr. 72 (Alexandra):

Cred ca daca i-as adauga cateva ceva de la telefonul meu actual, E-Boda Sunny V400 ar deveni ceva mai performant.
De exemplu:
– i-as adauga RAM-ul telefonul meu actual (512MB) rezultand un E-Boda Sunny V400 cu 1GB RAM ceea ce este ok
-i-as adauga si camera foto a telefonului meu actual (3Mpx) rezultand un E-Boda Sunny V400 cu camera foto de 8Mpx destul de ok dupa parerea mea.

Textele integrale sunt aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!