Concurs încheiat!
Vedeți și câștigătorii:
Aproape am ajuns la 5.000 de abonați pe Youtube și am promis că fac un concurs pe tema asta. Am povestit pe scurt și despre coronavirus.

Pașii pentru a intra în concurs

1) Dai subscribe la canalul meu (dacă ești deja abonat, mulțumesc!);
2) Comentezi la acest articol, când te-ai abonat? Ești mai vechi sau mai nou?
3) Lași un e-mail real, pe care îl verifici. Dacă nu răspunzi la mail nu primești premiul!
4) Gata! Asta a fost tot 🙂
P.S. Unele comentarii pot să nu apară automat, nu scrie de mai multe ori, o să le aprob eu.

Concursul este activ pînă pe 30 martie 2020, ora 23-59. Ne vedem tot aici pe 31 martie cu tragerea la sorți a câștigătorilor.

Premiile

Am trei premii pentru abonați. Dacă doi dintre ei vor să schimbe premiile între ei, pot să îmi spună și pe trimit corespunzător.

1) Locul 1: Xiaomi Mi Smart Band 4 – o bandă de fitness care măsoară pașii și monitorizează bătăile inimii. Acest model îl am și eu, are autonomie foarte mare și urmăresc tot ce se întâmplă. Are chiar și analiza somnului pentru cei care rezistă să doarmă cu brățara.

2) Locul 2: modem Adata 4G – doar bagi un SIM în el și ai un hotspot cu Internet pentru mai multe device-uri. Depinde de locație și de abonamentul de date folosit. Puteți folosi și o cartelă prepaid, cu o ofertă bună de net puteți avea mulți GB incluși.

3) Locul 3: imprimanta portabilă wireless Huawei – se conectează prin Bluetooth la telefon și puteți printa unele fotografii. Nu știu dacă include sau nu hârtie, probabil are cartuș destul pentru câteva fotografii. Mai departe, nu știu cum se face rost de consumabile.

Am să expediez premiile după ce se ridică carantina și este totul ok. Eu sper ca măcar în aprilie să scăpăm de coronavirus. Dacă vor fi restricții, am să trimit premiile atunci când există posibilitatea.