Caut cursuri de programare pentru începători, pentru că vreau să fiu un pic mai bine pregătit pentru viitor. Și da, trebuie să o iau de la zero pentru că știu doar vag BASIC și ceva C++, HTML și CSS.

Photo 104081264 © Andrey Sirant - Dreamstime.com
Foto: © Andrey Sirant – Dreamstime.com

Curs de programare online .NET

Tot căutând cursuri online, am dat din întâmplare peste cursul From A Non Programmer To Full Stack .NET Developer, mi-a plăcut ideea și m-am gândit câ poate este tocmai ce-mi trebuie mie acum. Vi-l recomand și vouă, am stat de vorbă cu autorul și vă oferă și un discount de 89% din preț.

Cursul online conține informații de bază care vă ajută să înțelegeți mai bine despre ce e vorba, termenii specifici, ce trebuie să faceți pentru a deveni un developer junior. Desigur, o să dureze mult și totul depinde de timpul și de ambiția fiecăruia, bine, și de capacitatea de a înțelege și învăța. Pentru acest curs trebuie să știți engleza la un nivel destul de bun.

Sunt și lucruri de bază, pe care le știe orice utilizator de Internet cât de cât avansat, dar sunt și lucururi pe care nu le știam. Descoperi aplicațiile de care ai nevoie pentru dezvoltarea de aplicații web. Cel mai important însă este să înveți conceptele programării, mai ales dacă nu le știi și ești la început de drum. Cum spune și autorul, cursurile de la școală nu prea ajută și descoperi totul ulterior, când vrei să te angajezi într-o companie sau când vrei să dezvolți singur o aplicație de la cap la coadă.

În acest curs online învățați de asemenea să faceți aplicații web .NET de la zero, precum și aplica C# pentru backend, aplicații HTML, CSS și JS pentru frontend. Mai mult, învățați să gândiți ca un dezvoltator web, să căutați resurse pe google și să le folosiți cum trebuie, să înțelegeți cum fac ceilalți dezvoltatori mai avansați și care sunt pașii de urmat pentru a ajunge la un nivel mai avansat.

Pentru mine e o nouă provocare, mai ales pentru că nu prea am timp la dispoziție, dar promit să mă țin de curs. Mergeți și voi acum și apucați-vă de treabă.