Raiffeisen Digital Bank, o nouă bancă digitală 100% online, are luna asta o promoție prin care noii clienți pot câștiga cashback de până la 200 de lei. Până pe 30 noiembrie, deschizi un cont nou gratuit și fără comisioane, faci minim trei tranzacții online de minimum 50 lei și le evaluezi cu Pay&Rate și poți primi 50% cashback (în limita a 200 lei).

Raiffeisen Digital Bank
Pay & Rate – Raiffeisen Digital Bank

Pe scurt despre Raiffeisen Digital Bank

Raiffeisen Digital Bank este a doua bancă a grupului Raiffeisen International. Este o bancă digitală, complet online și aduce mai multe avantaje interesante.

Îți faci cont de pe smartphone, în aplicație și primești un card VISA virtual pe care-l poți înrola și în Google Wallet sau Apple Pay. Nu faci drumuri la bancă și nu trebuie să depui un dosar de acte la ghișeul de la etajul doi. Nu plătești și nu aștepți după curierul cu cardul. Raiffeisen Digital Bank nu emite (momentan) și carduri fizice, vei primi doar cardul virtual pentru plăți online sau plăți cu telefonul mobil la comercianți.

Am trecut prin proces și nu durează nici 10 minute. Faci poză la buletin, zâmbești la un selfie, apoi semnezi electronic și aia a fost. Mai rapid decât multe alte aplicații fintech.

Veste bună în contextul actual: noul card nu are comisioane. Momentan nu există nicio taxă sau comision ascuns. Dacă se vor gândi la așa ceva pe viitor, clienții vor fi notificați cu 30 de zile înainte.

Cardul poate fi folosit în orice magazin (online sau offline prin folosirea telefonului la POS). Dar aici, avem altă noutate interesantă: Pay&Rate. Este un sistem de a acorda note pentru diversele site-uri utilizate. Mie personal mi se pare util pe termen lung acest sistem.

Pay&Rate este o funcție dezvoltată special pentru Raiffeisen Digital Bank. Numele vine de la rating-ul oferit de consumator unui comerciant, o soluție unică deocamdată. Întâi plătești și abia apoi poți da rating. După ce cumperi, fie online, fie la restaurant, cafenea, supermarket – poți să dai și o notă acelui magazin. Astfel, pe viitor, utilizatorii curioși vor vedea notele obținute de magazine direct de la alți clienți.

Cum poți câștiga 200 de lei

Promoția este următoarea: îți faci acest cont gratuit până pe 30 noiembrie și apoi folosești cardul virtual pentru cel puțin 3 cumpărături online de minimum 50 de lei fiecare. Pentru a primi premiul maxim trebuie să faci trei plăți, în valoare totală de peste 400 de lei.

Vei primi înapoi jumătate din suma cheltuită în cele 3 cumpărături, în limita a 200 de lei. Nu uita să le evaluezi în sistemul Pay&Rate. Banii îi vei primi pe 15 decembrie, iar detalii mai multe despre promoție poți citi pe site. Promoția este valabilă pentru primii 2.000 de clienți eligibili.

Dacă îți surâde ideea, nu mai pierde timpul și deschide acum un cont curent 100% online ->>

(!) Acest articol face parte dintr-o campanie de comunicare Raiffeisen Digital Bank.

Galerie foto