Am scris un articol despre tendințe în tehnologie pe blogul IQ Intel. Nu este o analiză tehnică , ci un articol general care cuprinde tendințe mari, vizibile, în domeniu. Am vorbit despre România și specialiștii IT de la noi, o zonă care pe mine mă bucură și-mi dă un impuls constant să continui ceea ce fac. Românii sunt pasionați de tehnologie în ambele aspecte – în partea de cumpărat cele mai noi gadgeturi și adoptat cele mai noi tehnologii, dar și în zona de creat noi soluții și servicii, noi produse și noi aplicații. Avem specialiști foarte buni în toate zonele, de la electronică și hardware pînă la cod.

future-technology-trends

Nu este nimic dramatic în articol. Dau un scurt exemplu:

Dacă acum zece ani tehnologia era privită ca o curiozitate a lumii moderne, este clar acum că viitorul este digital, că tehnologia îmbunătățește toate aspectele vieții și că industria cea mai dinamică la nivel mondial este cea de IT.

Eu zic că merită citit >>>

Despre blogul Intel

Este un proiect interesant, alcărui conținut este gestionat de Trust Communications. Am remarcat și eu orientarea spre technologie și consumer, fashion, lifestyle. Pe de altă parte mi se pare o direcție normală de evoluție, Intel nu este doar un brand tech, ci are produse folosite de toți utilizatorii de la cei mai tineri la cei în vârstă. Este un produs generalist, care ar trebui să se adreseze tuturor, nu doar specialiștilor în hardware. Să nu uităm că ultrabook-ul este o invenție Intel și conceptul de hibrid, care prinde destul de mult în ultima perioadă, a fost încurajat de gigantul hardware. Conceptul de blog vine din US.