Am văzut la Berlin drona DJI Phantom 3, una dintre cele mai stabile și mai ușor de controlat pentru cei care vor să facă treabă bună la fotografiere aeriană și filmare din zbor. Cum vedeți în clipul de mai jos, controlul este excelent și stabilitatea e maximă. Iar vestea bună este că au inclus funcții inteligente în sistem.

DJI Phantom 3
DJI Phantom 3

DJI Phantom 3 are integrat un senzor de imagine Sony Exmor 1/2.3 inch de 12 megapixeli, capabil de fotografii și filmare 4K. Calitatea imaginilor a fost lăudată de toți cei care au testat drona. Are o autonomie de 23 de minute, poate zbura la 2 kilometri distanță, dar nu poate depăși înălțimea de 3 metri, cel puțin teoretic. În orice caz, este una dintre dronele serioase, nu jucărie.

Există trei variante, Standard, Advanced și Professional, care au funcții diferite, dar și un preț diferit. Iar acum au anunțat la Berlin că lansează modurile de lucru inteligente. De exemplu, un mod despre care se tot vorbește zilele astea este Follow Me. Setezi drona să te urmeze și pleci cu bicicleta, alergi, mergi cu mașina și ea te filmează din zbor.

Am văzut la standul DJI și multe alte drone interesante, dar cred că Phantom 3 este o alegere foarte bună pentru cei care câștigă bani din filmările / fotografierile din dronă.

VideoDan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!