Nu întâmplător toamna sunt principalele lansări Apple sau Google, fenomene precum Black Friday și altele asemenea. Este timpul pentru o schimbare.

ENGIE Thermo Smart

Pe măsură ce ne apropiem de iarnă și începe să fie tot mai frig, centrala termică veche pe gaz începe să dea semne de oboseală. A rezistat ea atâția ani, dar cât să mai reziste? Da, e adevărat că a fost alături de tine în momente importante și acum are “valoare sentimentală”. Ca și rabla cea veche sau fostul telefon cu ecranul crăpat pe care îl păstrezi în sertar. Dar la alea nu ai ezitat deloc să le schimbi când a fost cazul.

Ei bine, am vești bune. Poți schimba și centrala termină într-un mod sigur, simplu și ușor. Noul pachet ENGIE Thermo Smart este destinat înlocuirii vechii centrale termice, cu una nouă. E timpul pentru un nou început!

Pachetul include înlocuirea vechii centrale cu una Ariston sau Viessmann. Centrala nouă are cinci ani garanție extinsă, stai fără griji. Primești în acest pachet și un termostat smart tado°. El te poate ajuta să gestionezi mai bine centrala și să economisești până la 30% la factura de gaz.

Echipa va reliza și procesul de înlocuire și reciclare pentru centrala termică veche. Specialiștii autorizați vor realiza instalarea, punere în funcțiune, dar și verificare și revizii tehnice obligatorii. Oferă asistență tehnică proactivă și monitorizează 24/7 centrala. Sunt gata și să intervină de la distanță dacă este cazul.

Soluția de plată este și ea una simplă. Plătești o sumă fixă, lunar, timp de 60 de luni, direct pe factura de gaz. Asta include și echipamentele și serviciile incluse în pachetul ENGIE Thermo Smart. Atât de simplu.

Gata, e timpul pentru schimbare! Află toate detaliile direct pe site-ul lor.