HP a lansat o serie nouă de dispozitive cu Windows 11. Sunt foarte multe, dar am reținut HP Spectre x360 16 și HP 14 inch. Sunt multe All-in-One, tablete pentru creativi, dar și software nou pentru conferințe și productivitate.

HP Spectre x360 16 lifestyle

HP Spectre x360 16

Cine nu apreciază un ultrabook ultradotat? Am admirat mereu design-ul seriei Spectre, chiar dacă laptopul nu a mai venit la teste în ultimii ani. Are acum ecran de 16-inch și este pe formatul 2-în-1, tabletă sau laptop. Are chiar și o cameră IR de 5 MP, iar funcțiile inteligente care vă mențin în cadru. Este primul notebook HP realizat cu aluminiu reciclat.

Ecranul are un raport 16:10 pentru productivitate și puteți opta pentru varianta cu afișaj OLED și rezoluție UHD+. Are un panel certificat VESA True Black HDR și calibrare a culorii 100%. Sunetul prinde viață cu difuzoare quad concepute recent pentru volum mai mare, înalte mai echilibrate. Tehnologia AI elimină orice zgomot de fundal.

Laptopul este certificat Intel Evo, are procesor Intel Core i7 din cea de-a 11-a generație, precum și grafică Nvidia GeForce RTX 3050 pentru laptop.

HP 14 Laptop

Laptop-ul HP de 14 inch este genul de dispozitiv entry-level, dar care vinde multe unități. Este pregătit pentru multitasking, dar este cel mai ușor laptop consumer al HP. Ecranul are diagonala de 14 inch, iar opțional puteți comanda varianta cu 4G LTE. Este construit pe platforma ARM, cu procesor Snapdragon 7c Gen 2, memorie LPDDR4 de până la 8 GB, 128 GB stocare și până la 15 ore de viață a bateriei.

Alte lansări

• All-in-One HP Pavilion: au fost lansate modele AiO cu ecran de 24 sau 27 inch, ambele cu certificare Zoom. Dispun de o cameră web pop-up cu rezoluție de 5 MP. Sunt gândite pentru productivitate, dar fac față și unui film. Procesoarele sunt AMD Ryzen 5000 series.
• PC de birou HP All-in-One: cursurile și sarcinile de zi cu zi sunt ușor de realizat. Procesoarele alese sunt AMD Ryzen 5000 sau Intel. Tastatura acestui model include o nouă tastă emoji integrată.
• HP GlamCam este un soft special care vă face să arătați și să vă simțiți mai bine la apeluri video.
• HP Palette este un software de spațiu de lucru digital pentru a simplifica procesul creativ.
• Tableta HP 11 este un dispozitiv subțire și ușor optimizat pentru atingere și conceput pentru productivitate și creativitate în mișcare.