ViewSonic a prezentat în mod oficial portofoliul său de soluții vizuale în cadrul unui eveniment în România. Am văzut atât monitoarele noi, dar și videoproiectoare și o tablă interactivă care mi s-a părut interesantă.

Eveniment oficial ViewSonic

Evenimentul a fost o oportunitate de a prezenta ultimele lansări ale companiei și de a aduce în prim-plan tehnologia dezvoltată pentru experiențele vizuale. Prezentarea a fost susținută de Valentin Spătaru, Country Sales Manager Romania & Bulgaria la Viewsonic și Mert Gundogdu, Marcom Managerm, Turkey & CEE.

Cu o istorie lungă în producția de soluții vizuale, ViewSonic are produse interesante, pentru orice nișă specializată. Am văzut și soluții de afișaj profesionale.

Printre produsele prezentate s-a numărat și linia de monitoare cu tehnologii precum Gama ColorPro, care este creată pentru fotografi și designeri. Sunt trei monitoare care dispun de colorimetru pentru calibrarea cu Adobe Photoshop, și există opțiuni de monitor pentru cei cu deficiențe de vedere, spre exemplu daltoniști.

Compania oferă monitoare de la 16 inch până la 38 inch. Însă au ecrane interactive și comerciale între 43 inch și 105 inch. De asemenea, produse Direct View display până la 216 inch. Pentru diagonale de până la 300 de inch, compania recomandă videoproiectoarele.

Viewsonic a creat o alianță împreună cu trei producători de periferice, Razer, Thermaltake și Cooler Master pentru sincronizarea iluminării RGB printr-un software.

La nivel global Viewsonic este numărul 3 pe segementul videoproiectoarelor DLP, ca număr de unități vândute.