Am primit si eu pe Messenger si m-am inscris pe siteul organizatorilor. Nu ma asteptam la nimic, nu mai cred ca mult ca as putea castiga la Loto, dar ieri am primit SMS de la Coca Cola.

Am ajuns acolo tot oarecum nesigur, daca era o gluma sau nu, dar pina la urma nu a fost vorba de asa ceva.

Bicicleta Rosie a fost o initiativa Green Revolution, in parteneriat cu Coca Cola si sub patronajul Primariei Capitalei. A fost acolo o echipa de la Federatia Romana de Ciclism, era un cort al celor de la WWF (World Wide Fund for Nature), cei care conduc mai multe programe de mediu. S-au dat in total 450 de bibiclete, m-am intalnic cu un coleg de la ziar si cu Ella de la Stuff. Probabil era mai multa lume, dar la 3.000 de oameni ce sa mai intelegi?

ads

Bicicleta rosie a pornit de la ideea promovarii miscarii versus stat in masina pentru o deplasare de 500 de metri cum fac destui in Romania. O idee buna, dar de care vor ride cu gura pina la urechi o gramada de „inteligenti” ai planetei.

Bicicleta, e drept, este cam de fata, are cadrul curbat si nu drept ca la bicicletele pentru baieti. Este facuta de DHS si din ce am vazut pe site-ul lor costa peste 100 $. Am primit si genunchiere, manusi si casca.

A fost intr-adevar multa lume la evenimentul din Parcul Izvor. Acest parc pare facut pentru diverse evenimente, mai ales ca nu te poti rataci cumva, fiind vorba de un parc in forma de dreptunghi. Doar daca vine multa lume si te ratacesti prin multime eventual…

La eveniment am mai primit o reclama la o firma de accesorii vestimentare pentru pasionatii de ciclism, bikewear.ro.

 

Sper sa mai fie cat mai multe astfel de initiative in Bucuresti 🙂

Un alt eveniment cu biciclete este  duminica la Craiova.