Celebra teorie a evoluţiei speciilor, pe care Darwin a enunţat-o fără să facă vreo legătură cu evoluţia de la maimuţă la om, primeşte un nou bonus de la o echipă de cercetători.Arheologii au găsit scheletul conservat perfect al unui lemurian, vechi de 47 de milioane de ani, care ar fi de fapt “the missing link”, legătura dintre maimuţe şi oameni.

Dacă mă întrebaţi pe mine arată ca legătura din şopârle şi maimuţe, dar din păcate nu sunt un expert în antropologie.

Specialiştii sunt totuşi extrem de entuziasmaţi, gata, oficial ne tragem din râme, sau cum ar spune prietenul Nietzsche, Dumnezeu a murit. Rămâi fără cuvinte când vezi câtă prostie se ascunde în mintea unora, altfel geniali.

Descoperirea şi “revoluţia” vin pe fondul eliminării teoriilor darwiniste din şcolile româneşti. Corect, să dăm satisfacţie Inchiziţiei…

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !