asus

Din „bucătăria” bloggerilor #bizsmscamp

Vali Petcu a început prezentarea în forță, prezentând câteva dintre greșelile pe care le fac bloggerii, de la subiecte, obiceiuri, calitatea articolelor domenii de interes pentru bloguri. Unde găsim inspirație pentru articole? Dezbaterea a fost aprinsă și n-am reușit să notez tot. Dar sfaturile sunt sigur că le găsiți pe zoso.ro .

Vali Petcu, zoso.ro

Vali Petcu, zoso.ro

Discutăm cum Andrei Crivăț despre brandul personal.  Despre credibilitate, sinceritate, coerența și constanța  mesajelor. Dar de asemenea cu cine te asociezi, cu ce branduri te asociezi. Decât să recunoști că ai făcut o greșeală, este mai inteligent să n-o faci 🙂

Radu Băzăvan, Groparu.ro, ne spune despre bloguri. De sunt importante blogurile pentru oameni, oameni din companii și pentru companii. De asemenea, focus pe campanii locale. Cum măsori succesul unui blog? Bun.

Cristi Șuțu spune că orice subiect poate fi tratat pe blog atâta timp cât există o poveste interesantă în spate.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Adi Hădean ne spune din secretele sale: „să fii serios, să discuți cu oamenii și să asculți ce au de spus”.


1 comentariu
  1. 1

    N-am gasit suficente informatii la Zoso pe blog. Mi-ar fi placut sa aflu mai detaliat despre fiecare chestie in parte surprinsa in fotografia din articolul tau ce arata o parte din PPS. Zic asta pentru ca sunt total deacord – omul chiar a stiut cum sa puna problema si a punctat obiectiv principalele greseli ale bloggerilor fara prea multa vorba inutila.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *