Adresa F64 se schimba in bd. Unirii nr. 45, au deschis un showroom in fostul Adorama. Vechea adresa ramane doar pentru office. Magazinul e foarte reusit si merita vizitat chiar ca muzeu al domeniului foto. Puteti vedea acolo cam tot ce misca in domeniul foto la ora actuala, plus accesoriile. Din cate am inteles, distribuitorii locali ai marilor branduri au sustinut F64 in realizarea acestui super-magazin. Am pus o galerie foto la final.

Despre eveniment au scris: Zoso, NWRadu, Bodgan Petre, Alex Rădescu.

20111010-185421.jpg

Inca o dovada ca pasiunea pentru fotografie ramane puternica in Romania, iar companiile din domeniu au trecut cu bine criza. F64 marcheaza 10 ani pe piata locala. Recent, Nikon au sarbatorit 4 ani oficial in Romania.

Magazinul arata excelent si cuprinde foarte multe chestii. Probabil daca exista ceva ce nu gasiti aici, nu o gasiti aproape nicaieri in Romania, este un Mall al fotografiei.

Galerie foto F64.ro

[nggallery id=252]

Video

De la deschiderea oficială…

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !