Din vizita făcută la standul Philips de la IFA Berlin am reținut câteva produse care mi-au plăcut și am zis să realizez un articol separat despre ele. Sunt mult mai multe produse interesante, dar eu vreau să vă menționez doar câteva dintre ele. Pe sucrt e vorba despre televizoare, sisteme de sunet, electrocasnice și alte gadgeturi interesante.
Update: a scris despre asta și Piticu.

Philips TV Cinema Line 21:9
Philips TV Cinema Line 21:9

Televizoare Philips

Chiar dacă nu mai controlează integral divizia de televizoare, Philips are în continuare multe produse foarte bune. Personal îmi place Cinema Line, cu ecranul 21:9, pe formatul filmelor de cinematograf. Seria Platinum, cu timp de răspuns 0,5 milisecunde, rată de refresh 1.200 Hz, 2.250 de miliarde de nuanțe de culori. Procesorul Perfect Natural Motion mișcă 2 miliarde de pixeli pe secundă. Evident e Full HD, 3D, Ambilight și toate celelalte. Mi-a plăcut de asemenea și faptul că au televizoare 3D cu ochelari activi sau pasivi sau fără ochelari deloc.

TV Philips 3D, pasiv sau activ
TV Philips 3D, pasiv sau activ

Sisteme de sunet Philips

Ce mi-a plăcut mult a fost seria de sisteme de sunet, atât pentru iPhone, smartphone Android sau care se pot conecta wireless la orice player sau TV cu tehnologie DLNA. Fidelio sunt foarte tari, Streamium sunt pentru a asculta muzica și în alte camere, iar pentru fanii televizoarelor sunt soluții Home Cinema.

Philips Obsesed with Sound
Philips Obsesed with Sound

Căștile sunt de asemenea importante. Fidelio e gama de top, pentru cei cu adevărat pasionați de muzică. Dar mie mi s-ar potrivi mult mai bine căștile din seria O’Neal. Rezistente, dar fără să facă rabat la calitate.

ads
Căști Fidelio de la Philips
Căști Fidelio de la Philips

Philips O’Neal sunt pentru pasionații de sport și activitate fizică, pentru cei care călătoresc des sau merg pe munte. Sunt foarte rezistente și arată bine.

Căști Philips O'Neal
Căști Philips O’Neal

Mi-am mai notat să zic ceva despre playerul GoGear Connect 3 cu Android 2.3, un gadget la fel de interesant ca Galaxy WiFi sau iPod Touch. Rămân la părerea că ar fi un smartphone foarte tare, dacă s-ar gândi să îl facă.

Philips GoGear Connect 3 + sistem de sunet
Philips GoGear Connect 3 + sistem de sunet

Și special pentru bloggeri, camera video subacvatică, rezistentă la șocuri.

Camcorder subacvatic Philips
Camcorder subacvatic Philips

Electrocasnice Philips

Mi-au plăcut câteva produse și din zona de eelctrocasnice, expresorul Saeco, periuța de dinți cu jet, care înlocuiește ața dentară, mașina de călcat care nu arde hainele și nici nu pornește vreun incendiu dacă o uiți în priză. Dar și aspiratorul care poate curăța și lichide…

Fier de călcat Philips
Fier de călcat Philips