Am fost astăzi la lansarea Huawei, au prezentat Nova 9 SE, MateBook D15 și ceasul Watch GT Runner. Oficialii companiei spun că merg bine vânzările de dispozitive non-smartphone.

Huawei a lansat trei noi produse din categoriile wearable, smartphone și PC. Smartphone-ul Nova 9 SE, smartwatch-ul WATCH GT Runner și laptop-ul MateBook D15 AMD vor fi disponibile pentru comandă începând cu data de 23 martie. Cei care se înscriu în campania magazinului online Huawei până pe 22 martie vor primi vouchere și participă la tragerile la sorți.

Huawei Nova 9 SE este primul care aduce o cameră foto de 108 megapixeli. Telefonul are un display LCD 6.78 inch, rezoluție FHD+ (2388×1080 pixeli), rata de refresh 90Hz. Procesorul este modest, Snapdragon 680, dar este pe 6 nanometri și nu vechitura aia de Helio promovată de competiție. Are 8GB RAM și 128GB de stocare. Din păcate pentru el, Huawei a ales o baterie de 4200 mAh, total nepotrivită în ziua de azi. Da, arată mai subțire. Oricum, este un terminal avantajat de prețul destul de bun, spre 1.300-1.400 de lei.

Ceasul GT Runner este primul făcut profesional pentru alergare, cu antrenamente de precizie științifică. Setează un plan de alergare pe mai multe săptămâni, ținând cont de performațele antrenamentelor anterioare. Pe scurt, oferă o experiență de fitness completă și profesională.

Huawei nu uită nici de cei care-și petrec o mare parte din zi în fața laptop-ului. Noul MateBook D15 cu versiunea AMD se remarcă prin ecranul FullView, care promite consumatorilor o experiență inteligentă de utilizare. Gândit pentru consumatorii tineri, cel mai recent laptop Huawei de 15,6 inch, introduce o experiență revoluționară multiplatformă care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și desfășura activitatea fără probleme cu mai multe dispozitive printr-un singur ecran.

În perioada 23 martie – 23 iunie, cei care achiziționează noul smartphone HUAWEI nova 9 SE și activează beneficiul Screen Damage Protection vor primi 12 luni de protecție fără costuri adiționale. Astfel, în cazul în care întâmpină probleme cu ecranul dintr-un accident (coliziune/cădere/strângere) sau orice alte cauze pot înlocui, gratuit și o singură dată, ansamblul ecranului original.

De asemenea, pentru fiecare dintre cele trei produse, Huawei oferă un serviciu de garanție, HUAWEI Care, adică extinderea cu 1 an a garanției standard care intră în vigoare în momentul achiziționării produsului. Serviciul de garanție extinsă este disponibil la prețul recomandat de 159 lei pentru nova 9 SE, 299 lei pentru MateBook D 15 și 149 lei pentru WATCH GT Runner.