Huawei P8, pe care îl văzusem la un eveniment, a fost astăzi lansat oficial în România. Este un smartphone bun, dotat cu tehnologii noi, dar cu un preț de nerefuzat. Din câte am auzit ajunge în oferta Orange, am să vă scriu mai multe pe tema asta în curând.

Huawei P8 - lansarea  oficiala
Huawei P8 – lansarea oficiala

Huawei P8 este modelul cu care compania chineză vrea să concureze terminalele de top de la Samsung, HTC sau LG. Are un display FHD cu diagonala de 5,2 inch, cu tehnologia nouă IPS-NEO – mai luminoasă și cu un consum energetic redus. Procesorul este realizat de compania chineză, este botezat Kirin 930 – un octa-core pe 64 de biți, pe arhitectura big.Little, cu 4 nuclee la 2.0GHz, plus 4 nuclee la 1.5Ghz. Dispune de 3GB de RAM și are versiuni de 16/64 GB plus slot de carduri de memorie. Camera foto de pe spate are senzor de 13 megapixeli, un procesor de imagine dedicat „de nivelul DSLR”. Camera frontală de selfie are senzor de 8 megapixeli. Bateria este de 2.800 mAh. Din câte am auzit acum va costa 1900 de lei, înainte fusese poziționat la 2.200 lei, cam scump.

Evenimentul a fost de mare anvergură, cu George Buhnici și JoJo pe post de gazde, cu vedete din televiziune, radio, internet. Câteva poze mai jos:

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!