Am fost la lansarea Watch GT3 Pro. Huawei stă bine pe zona de dispozitive wearables, la ceasuri este lider de piață în România, spun oficialii companiei.

Andy Fang, CEO Huawei Ro

Lansarea Huawei Watch GT3 Pro

Ceasul are variante pentru bărbați și femei. Cel masculin e disponibil în două variante: titan și ceramică. Vine cu o nouă interfață, materiale premium, un ecran mare ultra-clar, baterie puternică cu o autonomie de până la 14 zile și încărcare rapidă wireless. Noul smartwatch dispune, de asemenea, de o gamă largă de teme pentru fundal.

Seria este inspirată din industria auto, purtând numele „Grand Tourer” sau „Gran Turismo”. Literele GT semnalează putere, performanță înaltă și fiabilitate, toate într-un design elegant.

GT 3 Pro Titanium Edition are un ecran color AMOLED de 1.43 inch. Ecranul mai mare, cu rezoluție HD 466 x 466, oferă și mai multă claritate. Carcasa solidă, dar ușoară din titan este proiectată pentru a rezista în timp, fiind șlefuită pentru un finisaj tridimensional. Ecranul este realizat din sticlă de safir, un material dur, precum diamantul, și ceramică high-tech în partea din spate, fiind nevoie de peste 60 de procese pentru a trece de la pulberea de zirconiu ceramic la produsul finit.

GT 3 Pro Ceramic Edition folosește un material special. Ceramica este foarte rezistentă la coroziune și căldură.

Tehnologii cu focus pe sănătate

Ceasul moștenește ADN-ul sportiv al seriei GT, cu capabilități hardware și software îmbunătățite și programe pentru sport mai ample. Ceasul integrează GNSS cu cinci sisteme cu bandă dublă și dispune de cinci sisteme de satelit majore, având excelente performanțe anti-interferențe și reducând la minimum probabilitatea oricărei erori.

Una dintre cele mai interesante funcții noi ale seriei HUAWEI WATCH GT 3 Pro este rezistența la apă. După 200 de runde de testare a presiunii apei, ceasul atinge o performanță revoluționară de rezistență, reușind să suporte scufundări în apnee de până la 30 de metri adâncime. Este primul care rezistă și la apa mării.

GT 3 Pro Ceramic Edition, varianta pentru femei, va fi disponibil pentru precomandă începând cu data de 18 mai, la prețul recomandat de 2.199 lei pentru modelul Silver, brățara de piele și la prețul de 2699 lei pentru modelul Shallow Gold, brățara din ceramică). GT 3 Pro Titanium Edition, varianta pentru bărbați, va fi disponibil la prețul recomandat de 1.899 lei pentru modelul Classic Edition, brățara de piele / Active Edition, brățara de silicon și la prețul recomandat de 2399 lei pentru modelul Elite Edition, brățara din titan.

GT 3 Pro Ceramic Edition va fi disponibil și sub formă de bundle alături de căștile FreeBuds Lipstick, iar Titanium Edition face echipă cu FreeBuds 4. Pachetele de tip bundle sunt disponibile în perioada 18-31 mai.