Mai e doar o săptămână pînă la ICEEfest 2016, unul dintre cele mai mari evenimente din zona de Internet și tehnologie din România. De asemenea, este încă valabil discount-ul oferit cititorilor. Știm că este un eveniment business cu peste 100 de speakeri de nivel internațional, dar în același timp este și o ocazie de networking și distracție.

summer-p2-LOGO

Festivalul internetului, susținut de Orange, reunește timp de două zile la București reprezentanți din cele mai interesante companii din domeniu, de la Facebook și Google, la branduri precum Instagram, TripAdvisor, Waze, LinkedIN, dar și companii media mari, precum Euronews sau Le Monde, fie nou-veniții de la Vice – foarte populari acum.

Vor fi și prezentări, dar și workshop-uri, prezentări de studii de caz, dar și bune practici, ocazia perfectă pentru cei din domeniu să învețe cum să utilizeze la maxim resursele disponibile online.

Anul acesta organizatorii au pus la cale un nou proiect: Summer Playground, un spațiu neconvențional, în aer liber, unde distracția și conversația devin mai apetisante pe un fundal muzical de calitate. Pentru că ICEEfest 2016 este și despre distracție.
ICEE-Live-Music

Vorbim despre ICEE Live Music. Prima seară de festival, joi, 9 iunie, aparține muzicii. De la ora 20:30 urcă pe scenă Jeff Leach. Actor, scriitor, DJ și gazda festivalului, acum unul dintre vedetele celebrului “Comedy Cellar” din New York, clubul devenit faimos datorită lui Louis C.K., va încălzi atmosfera, în spiritul deja consacrat. Printre trupele invitate sunt GOLAN Project , Silviu Pasca de la Românii au talent și Vocea României, apoi ROA cu “Ne Place” și “D-aia”.

ICEE-Comedy

ICEE Comedy. A doua seară de ICEEfest, 10 iunie, e rezervată pentru Stand-Up Comedy. Tot cu Jeff Leach pe post de gazdă, dar cu invitați precum Claudiu “Teo” Teohari, Sergiu Floroaia, Raul Gheba, Silviu Gherman și Toma Alexandru.

In plus, în perioada 2-10 iunie, în cadrul Grand Cinema & More, vor rula o serie de scurtmetraje premiate, selectate de experții de la ShortsUP, care au ca temă principală Internetul – ICEE Movies.

Repet oferta specială doar pentru voi

Cei care vor să meargă la ICEEfest 2016 pot obține un discont special de 40% folosind codul meu.
Biletele se vor scumpi, începând de luni, 30 mai.

Pentru a beneficia de reducere, trebuie să intrați pe pagina de înregistrare, să alegeți numărul și tipul de bilete comandate, apoi introduceți la Discount Code com2384 și apăsați Apply. Completați adresa de email și alegeți “order without registration/order now” și apoi butonul Download tickets.

Veți primi confirmarea prin email și apoi badge-ul care va trebui printat și adus la eveniment.