Astăzi se anunță practic deschiderea oficială a magazinului iStyle Cotroceni, cel mai interesant magazin cu gadgeturi Apple din AFI Palace Cotroceni. Este al patrulea magazin iStyle, dar primul realizat după standarde Apple. iPhone 4 este pentru prima oară la vânzare – prin Vodafone.
Deschiderea oficială este sâmbătă, la ora 11. Dacă vă pasionează iPhone, iPad, iPod sau MacBook Air, precum și accesoriile lor, merită o vizită. Sunt jucării interesante.
Magazinul iStyle Cotroceni din AFI Palace este pe dreapta cum intri dinspre bd. Timișoara. Stânga dacă vii de la Apaca.

magazin iStyle

Magazinul este aranjat foarte ok, sunt multe accesorii, inclusiv imprimante HP, sisteme de sunet, TV tunere, genți, aplicații software.

 

Cel mai bine vândut produs Apple în România MacBook Pro de 13 inchi, conform iStyle. Piața utilizatorilor Apple în România este greu de estimat, pe zona de computere cota este de 1,2%, conform IDC.

iStyle Cotroceni

Dora Popeneciu, managerul iStyle, spune că este primul magazin realizat la standarde Apple. Se estimeaza ca magazinul va face vanzari de peste 100.000 de euro pe luna. Afacerile din România au crescut puternic în ultimii ani, iar veniturile aproape s-au dublat de la an la an. Anul trecut circa 4,5 milioane de euro, pe 2011 se mizeaza pe crestere de 25%. Cifrele sunt deja pe crestere comparat cu 2010.

„În primii ani n-am crezut că Apple va avea un asemenea succes, dar am avut încredere în Apple”, povestește ea. Dora a lucrat din 1991 pe sisteme Apple, fiind la bază programator.

Dora Popeneciu, iStyle

Dora Popeneciu spune că și celelalte magazine iStyle vor fi modificate după designul Apple. Două în București și unul în Cluj Napoca.

Galerie foto:
[nggallery id=157]