Deși am aterizat ieri pe la 5 dupămasă, am reușit să ajung și la evenimentul de lansare CAT S52 în România. Este un smartphone rezistent, dar în același timp destul de subțire și ușor. Cred că este interesant în special pentru cei care lucrează pe teren sau în condiții dificile.

Aștept acest model la review și am promisiunea că va ajunge în curând. Poate reușim de asemenea să facem un giveaway, dar vă țin la curent cu asta.

Detalii tehnice CAT S52

Ecran Super Bright 5,65” HD+ 18:9 IPS (1440 x 720).
Procesor: Mediatek Helio P35 Octacore 2,3GHz
RAM: 4 GB
Stocare: 64 GB ROM + card MicroSD
Camera foto: Sony 12 megapixeli dual pixel, f/1.8, 1.4μm, PDAF, EIS
Selfie: 8 megapixeli
Baterie: 3100mAh (încărcare rapidă)
OS: Android 9 (actualizare garantată la Android 10)
Altele: senzor de amprentă, USB Type C (etanş), 3,5mm audio jack (etanşă)
Dimensiuni: 158,1 x 76,6 x 9,69mm
Greutate: 210g

Cerificări de rezistență

  • Testat la cădere de la înălţime de 1,5 m (5ft) pe oţel, de 30 de ori, inclusiv pe toate laturile şi colţurile
  • Clasă de protecţie la pătrunderea apei (IP68):
  • Rezistent la nisip, praf şi murdărie
  • Etanş la apă până la 1,5m timp de 35 minute
  • Mil Spec 810G:
  • Şoc termic: rezistă la diferenţe de temperatură între -30C (-22F) şi 65C (149F) până la 24 de ore
  • Rezistent la vibraţii: Categoria 4
  • Rezistent la umiditate şi vapori de sare
  • Nu este nevoie de o carcasă suplimentară; ecran protejat de Gorilla® Glass® 6

CAT S52 – primele impresii

Cat S52 este un telefon relativ subţire și ușor comparat cu modelele anterioare. Nu mai repet iar că vorbim de teste de rezistență cu standarde militare, ci vă zic doar că producătorul promite garanție completă în caz că se întâmplă ceva. Modelul are o grosime de doar 9,69 mm şi o greutate de doar 210g, este întărit de un cadru de aluminiu de înaltă calitate, cu o placă posterioară subţire, dar rezistentă din cauciuc TPU, anti-alunecare, care oferă un aspect clasic . Ecranul este acoperit complet de sticlă Corning Gorilla 6 (o folie de 0.7 milimetri) rezistentă la zgârieturi şi crăpături, uşor încastrată sub o margine de protecţie, cu taste complet metalice şi conectori impermeabili care completează designul.

Modelul a fost supus testului extrem de riguros de cădere pe oţel, de 30 de ori de la o înălţime de 1,5 metri, inclusiv căderi pe fiecare latură şi colţ. Este rezistent la murdărie şi la praf şi poate fi scufundat complet în apă, având un grad de protecţie IP68. Este, de asemenea, construit la grad Military Spec, conform standardului MIL STD 810G al armatei americane. Acest lucru înseamnă că a trecut printr-o serie de teste de rezistenţă specifice: şocuri termice, temperaturi extreme, teste de vibraţii, teste de cădere şi vapori din apă sărată.

Camera principală are o focalizare rapidă şi precisă, datorită senzorului Sony dual pixel, iar deschiderea sa luminoasă f/1.8 şi dimensiunea mare a pixelilor de 1,4 µm oferă performanţe extraordinare. Camera este cea de pe Google Pixel 4.

Telefonul este acum în perioada de precomandă la eMAG, o să fie livrat din 12 noiembrie, prețul recomandat este 2.399 lei.