Am fost astăzi la o lansare Motorola, noul său motto fiind #motorealism. Prin această inițiativă brandul încurajează utilizatorii să fie exact așa cum sunt ei, făcând apel la realitate, acceptare și autenticitate. Au anunțat însă și lansarea lui Moto G60, un super-telefon, bine dotat, cu preț foarte bun și o ofertă specială.

Moto G60 pret lei

Moto G60

Modelul combină tot ce-i mai bun din zona midrange, de la dotări la preț. Are un ecran de 6.8 inch, IPS LCD, dar cu rata de refresh de 120Hz, cu rezoluție FHD+.. Procesorul este cel mai atractiv prin raportul calitate/preț, este Qualcomm Snapdragon 732. Performanțe decente la un nivel accesibil. Are 6GB RAM și 128GB de stoare internă. Pe partea din spate a lui Moto G60, există o configurație triplă a camerei, care arată similar cu alte modele lansate recent. Un atuu special pentru achiziție: camera foto principală este de 108 megapixeli cu diafragmă f/1.9.

Are ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor de adâncime de câmp de 2 megapixeli. Camera selfie este și ea de 32 de megapixeli. Nu există mufă pentru căști și slot pentru card microSD pe telefon.

ads

Telefonul integrează o baterie de 6000 mAh, una dintre cele mai mari disponibile acum. Din păcate încărcarea rapidă este cu doar 25W, ar fi fost utilă o tehnologie mai rapidă la capacitate atât de mare. Pe lângă raportul foate bun calitate/preț, acest model are și o ofertă de nerefuzat confirmată oficial.

Voucher de 500 de lei

Perioada de precomandă Moto G60 în România este până pe 13 octombrie. Modelul este la ofertă doar la Altex din câte am înțeles. Trebuie comandat online pe site-ul lor, iar plata făcută cu cardul. Însă marele bonus este un vouched de 500 de lei pentru accesorii Moto sau poate chiar un alt telefon. Pentru că au și modele accesibile.

Oficialii companiei au spus că vânzările Motorola au început să crească sănătos anul acesta comparat cu 2020. Dacă previziunile lor se mențin, cifrele pe final de an vor fi și mai impresionante. Se datorează și faptului că acum au un portofoliu complet, cu modelele Edge 20 ca vedetă și restul modelelor acoperind cam toate nivelurile de preț.

Galerie foto G60