Evenimentul de lansarea Samsung Galaxy S7 începe diferit de modelul tradițional, nu este o scenă obișnuită, ci au instalat în sală la fiecare scaun headset-uri Gear VR și am urmărit în realitate virtuală prezentarea. Da, au fost mii și mii de oameni conectați la VR.
Revin cu un articol separat despre Galaxy S7 și S7 Edge după ce prelucrez imaginile și filmarea.

0001

Este primul eveniment de o asemenea anvergură realizat exclusiv în realitate virtuală, un lucru care confirmă ce vă scriam la începutul acestui an, 2016 este anul tehnologiei VR. Restul nu sunt la fel de noi și spectaculoase. Înainte de evenimentul Samsung, mai multe zvonuri vorbeau despre o posibilă ofertă care aduce la un loc Galaxy S7, Gear VR și ceasul Samsung S2.

În loc de scenă, Samsung a început evenimentul cu proiecția noului șef al diviziei mobile pe o serie de video-wall-uri. Noul șe al diviziei de telefoane a povestit despre istoria Samsung în zona de telefoane mobile și drumul avut de la un competitor mic la liderul acestei industriei. El vorbește despre milioanele de utilizatori care folosesc tehnologiile Samsung, iar toate cerințele lor sunt transpuse în noile produse.

ads

Ambele modele sunt practic confirmate, atât S7, cât și S7 Edge. Oficialii companiei spun că sunt “reinventate” nu doar îmbunătățiri ale versiunilor anterioare. Arată oarecum similar cu modelele din 2015, dar sunt îmbunătățiri pe toate planurile. De la elemente de design, materiale, tehnologii, hardware, software.

0002

Se confirmă oficial că vor avea ecrane de dimensiuni diferite. Galaxy S7 are ecran de 5.1 inch, iar S7 Edge va avea ecran de 5.5 inch. O noutate care vine cu noile modele: camera foto nu mai iese în afară ca a modelele anteriaore.

Samsung Galaxy S7 are funcție display Always-On, cu un sistem dezvoltat să nu consume baterie. Se închide în buzunar sau când e cu fața în jos pe birou. Se confirmă și rezistența la apă, IP68, pot să stea chiar în apă. Slot Micro SD de asemenea, separat de SIM. Camerele foto au fost optimizate pentru lumină slabă.

S7 are cameră foto cu apertură F1.7, optimizând pe toate planurile camera premiată de la S6 Edge. Pixeli mai mari în senzor, lentilă mai luminoasă, un autofocus mai rapid decât la generația anterioară. Dual Pixel autofocus pentru a crește viteza de autofocus, unghi larg de fotografiere. Moduri de lucru, panorame, plus un cover special cu lentile suplimentare pentru cameră – Samsung LensCover.

Procesorul este cu 30% mai puternic decât la S6, iar procesorul grafic cu 63% decât la generația anterioară. Are răcire cu lichid pentru a menține temperatura scăzută. Bateriile sunt de 3.000 mAh la S7 și 3.600 mAh la S7 Edge. Samsung , Google și Chronos Group au dezvoltat un API pentru jocuri, Vulkan. Spun că experiența de gaming este similară cu cea de pe PC-uri datorită noii tehnologii. Are de asemenea mod de gaming în care dezactivezi notificări precum apeluri sau SMS și blochezi butoanele. Galaxy Game Pack este o ofertă cu acces la jocuri mobile. Colaborează cu Epic Games pentru dezvoltarea de jocuri mult mai complexe.

0003

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge ajung în magazine pe 11 martie. Pre-comenzile vor începe în curând. Oricine face precomandă primește Gear VR cadou…

Samsung Pay se va extinde în Europa în curând, cu nouă țări noi, pentru a începe activitatea pe zona de plăți mobile. De asemenea, Knox rămâne o prioritate pentru a oferi companiilor securitate și să ferească utilizatorii de pericolele prezente pe Android. De asemenea, compania dezvoltă tehnologii pentru industria auto, colaborând cu marii jucători din domeniu.

Samsung Gear 360 este următorul nivel pentru video, o cameră special dezvoltată pentru a captura imagini la 360 de grade – are două lentile, spate în spate. Se conectează automat la Galaxy S7 pentru a vedea filmele realizate. Poți să vezi video 360 pe Gear VR. Mark Zuckerberg a urcat pe scenă să vorbească despre VR, video 360 și parteneriatul cu Samsung.

Gear VR este dezvoltat cu tehnologia Oculus de la Facebook și lucrează împreună pentru a oferi o nouă platformă, diferită de computer, mobil și celelalte. Mark Zuckerberg spune că VR va schimba modul în care lucrăm, ne distrăm și discutăm cu ceilalți. De-aia vor continua să lucreze cu Samsung pentru cea mai bună experiență.