Am trecut astăzi pe la evenimentul Orange, primul după aproape doi ani de pauză. Operatorul a finalizat integrarea sub același brand cu divizia servicii fixe, care trece la noul brand de luni. Clienții vor descoperi un nou design al magazinelor și al aplicațiilor. De asemenea, vor avea acces la prima ofertă comună de servicii fix-mobil. Orange Business Services devine unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de data center din România prin alăturarea resurselor celor două companii.
Orange și divizia fixă finalizează integrarea de brand

Posturile TV Telekom Sport vor deveni de luni Orange Sport. Se păstrează emisiunile, dar vor fi și surprize.

Integrarea sub brandul Orange

În ultimele 6 luni, 50% dintre clienții preluați cu servicii mobile asociate contractelor convergente au fost transferați de la conectivitate mobilă Telekom Romania Mobile în rețeaua Orange. Soluția tehnică de transfer este una dezvoltată special. De pe 28 martie 2022, clienții vor avea acces la principalele canale de contact Orange: call center 300, website și social media sub brandul Orange. Aceștia vor observa, de asemenea, un nou design al magazinelor Orange Romania Communications și al aplicației MyAccount Fix, care devine My Orange Fix.

Orange Romania Communications va continua să funcționeze ca entitate juridică separată, subsidiară a Orange România.

Orange Business Services

Focus pe business

Orange Business Services devine unul dintre cei mai importanți furnizori și integratori de tehnologie pentru sectoarele public și privat din România. Acum a integrat și ecosistemul de parteneriate și soluții Orange Romania Communications. Clienții business vor avea acces la un portofoliu mai variat de soluții de smart city, cloud și securitate cibernetică, precum și la o echipă extinsă de specialiști și consultanți IT&C. Totodată, vor putea accesa una dintre cele mai bune și extinse infrastructuri fixe și mobile din România.

Azi, Orange Business Services este jucător-cheie pe piața de servicii de data center din România, cu 5 centre de date în București, Cluj-Napoca și Brașov.

Oferta de servicii fix-mobil cu fibră de 1.8 Gbps

Oferta din 28 martie aduce, în premieră la nivel național, un pachet care include Fibra 2000 cu viteze de până la 1.8 Gbps și router Wi-Fi 6 inclus, servicii mobile în rețeaua #1, Orange, și TV cu un conținut variat ce cuprinde noile canale Orange Sport și opțiunea HBO & HBO Max inclusă 12 luni.

Pentru clienții existenți care adoptă servicii integrate acum, pachetele de fibră-TV sau de servicii mobile pornesc de la 8 euro. De asemenea, clienții loiali primesc până la 10 euro reducere pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange sau Orange Romania Communications, la achiziționarea de dispozitive. Astfel, la formarea unui pachet convergent cu servicii fix-mobil, se poate achiziționa un televizor Samsung Smart TV 108 cm la prețul promoțional de 129 de euro, cu discount maxim de loialitate.

În același timp, clienții noi care vor să beneficieze de calitatea de top a rețelei și a serviciilor Orange pot alege un pachet cu servicii de internet prin fibră și TV de la 10 euro sau un pachet cu fibră-TV-mobil de la 16 euro.

Cu ocazia lansării noii oferte, abonații celor două companii se vor bucura de încă un cadou: acces 5G gratuit timp de o lună în cea mai rapidă rețea 5G. Acesta este disponibil atât abonaților persoane fizice, cât și juridice, ce se află în aria de acoperire și au un dispozitiv compatibil.

Canalele Telekom Sport vor deveni Orange Sport

Pentru pasionații de sport, grilele TV Orange și Orange Romania Communications vor cuprinde, în curând, și programele sportive Orange 1, 2, 3 și 4. Astfel, ei vor putea urmări pe smart TV, telefon sau tabletă cele mai importante emisiuni și competiții sportive de fotbal (UEFA Champions League, Liga 1, Liga 2 și Cupa României, La Liga și Serie A), baschet (NBA), handbal (EHF Champions League, European Cup feminin și masculin), rugby (6 Nations) și Formula 1.

Galerie foto