Operatorul lansează astăzi Orange Home de servicii integrate în 90 orașe și promite noi beneficii pentru clienți. Unul dintre obiectivele operatorului pentru viitor este să ofere cea mai bună experiență pentru client, mai ales ca suport oferit pentru fiecare.

orange smart home

Planul Orange este denumit Essentials 2020 și are atât componentă consumer, dar și business, pentru companiile care aleg operatorul ca furnizor principal. Printre noile lansări Orange din 2016 se numără Smart Home și televiziunea prin satelit. De asemenea, focusul continuă pe dezvoltarea rețelei 4G, cu serviciile suplimentare VoLTE și altele. Orange a extins de asemenea convergența rețelei, oferind Internet prin fibră optică și televiziune prin cablu pentru clienți săi.

Datele Orante arată că piața telecom din România se ridică la 3.4 miliarde de euro pe an, iar creșterea continuă datorită serviciilor de date mobile. România rămâne pe primul loc în Europa la viteza rețelelor de Internet, iar la nivel global rămâne în top 10. Cam 50% dintre utilizatorii de telefonie mobilă au astăzi un smartphone. Utilizarea datelor mobile a crescut de două ori comparativ cu anul anterior, iar utilizarea rețelei 4G a crescut de 4 ori.

Penetrarea serviciilor TV este de 94,4%, iar internetul fix ete 52%, telefon fix ajunge la 46.5%. Dar pentru serviciile de telefonie mobilă este 116%. Doar 14,6% dintre case au același furnizor de servicii fixe și mobile. Cam 50% au în casă servicii fixe și mobile, iar 55% dintre utilizatorii care au participat la studii spun că sunt interesați de aceste servicii integrate, dacă aduc beneficii.

Cam 50% dintre casele din România au cel puțin 1 serviciu Orange, iar 50% dintre clienții Orange au vechime de peste 10 ani. Așa că operatorul va continua să promoveze ofertele combinate, precum Orange Family sau Orange Home.

Astăzi, operatorul lansează în 90 de orașe din România serviciul Orange Home, serviciile care includ internet fix, televiziune prin cablu, pe lângă serviciile mobile. Revin cu prețurile serviciilor Orange asap.

Ofertele integrate încep cu Orange Open 25 și Open 40.
Primul are internet de 500Mbps acasă, Cablu TV cu 121 canale și 18 HD,, plus Orange Me 14 pe mobile, cu minute nelimitate și 1.5 GB de net. Al doilea include 5GB de date mobile.

Noi cadouri pentru cei care sunt clienți de mulți ani: 10 euro pentru fiecare an petrecut în rețea, iar prețurile pentru telefoane sunt reduse de asemenea. Instalarea echipamentelor este gratuită. Orange promite că serviciul de clienți va fi oferit prioritar clienților de servicii integrate.