Suntem două zile la munte cu Philips, la Azuga, chiar lângă pârtie, pentru evenimentul Innovation Expedition, în care cunoaştem mai bine produsele companiei olandeze. Multă lume, bloggeri, ziarişti, artişti. Sunt cu Cristina Bazavan, Alex Rădescu, Bogdan Petre, Daniel de la Go4It.ro şi mulţi alţi oameni.
Încep cu partea de sunet, iar mai apoi trec în revistă şi produsele non-IT.

Gorjan Lalchevski - Philips România
Gorjan Lalchevski - Philips România

Ne-a vorbit puţin Gorjan Lalchevski, country manager Philips România, care ne-a explicat că există o cerere foarte mare pentru noile produse ale companiei, dar nu a existat o producţie suficientă şi oamenii se străduiesc să producă noi serii cât de rapid este posibil. Totuşi, unele modele nu vor fi aici înainte de 2012.

Ruxandra Constantin  - Philips România
Ruxandra Constantin - Philips România

Obsessed with sound

De ce Obsessed with sound? – pentru ca muzica să fie ascultată exact aşa cum a simţit-o autorul atunci când a compus-o. În ultima perioadă, focusul s-a mutat spre smartphone şi gadgeturi mobile, pentru că ele devin centrul experienţei multimedia. Boxele Philips au coduri QR care te duc direct în App Store sau Android Market pentru a instala aplicaţia gratuită. Apoi se conectează prin Bluetooth direct la accesorii şi poţi asculta muzica favorită wireless.

Dockul permite reîncărcarea bateriei dacă este nevoie. Pentru iPhone este mufă standard, iar pentru Android Philips a realizat un conector special, flexibil. Sunetul este incredibil chiar dacă redarea este de pe telefon.

ads

Am revăzut căştile O’Neill, realizate împreună cu producătorul de echipament pentru sport extrem. Rezistente, dar şi cu o calitate a sunetului fără compromisuri.

Produse de sunet

[nggallery id=276]

Produse lifestyle

Philips are o gamă largă de produse lifestyle, de la aparate de ras, epilat, tuns, feon, placă pentru întins părul, perii speciale, pînă la maşini de călcat sau aparate de bucătărie: storcătoare, blendere, expresoare. Ştiu sigur că au şi periuţe de dinţi excelente sau aspiratoare, care nu au fost prezentate azi.

Prezentarea a fost excelentă, abia aştept să încarc clipurile video. Ideea e că Philips vine cu o experienţă de 120 de ani care nu poate fi neglijată. Iar întotdeauna au adăugat produselor inovaţii proprii care deseori au schimbat întreaga industrie pentru totdeauna.

Foto produse lifestyle

[nggallery id=277]