Am ajuns astăzi la iStyle, care au lansat în România noile terminale iPhone 15. iStyle este Apple Premium Partner, iar pe lângă telefoane am văzut și ceasurile Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2. În următoarea perioadă testez Pro Max și Ultra 2, revin cu articole separate despre ele. Începând de astăzi găsiți modelele noi și ceasurile în magazinele iStyle și online la ei pe site.

iPhone 15 Pro Max impresii

Impresii despre iPhone 15 și 15 Plus

Modelele de bază iPhone 15 și 15 Plus imită destul de bine terminalele premium. Aduc o parte dintre tehnologiile care erau anul trecut pe 14 Pro și Pro Max, însă rămân mai slab dotate din punct de vedere al camerelor foto și au spatele colorat. Nu simți o mare diferență pe partea de experiență, ecranele sunt destul de bune, se mișcă foarte bine, rămâne să vedem la teste autonomia reală.

Mie modelul mic, atât iPhone 15, cât și 15 Pro, mi se pare cam prea mic. Nu știu dacă bateria lui va ține suficient. Parcă Plus și Pro Max mi se par mai potrivite. Dar am auzit pe multă lume turuind despre telefoanele compacte.

Impresii despre iPhone 15 Pro și 15 Pro Max

Modelele Pro și Pro Max sunt cele care aduc toate noutățile tehnologice. Dar carcasele din titan sunt cumva triste, de parcă designer-ul lor a avut depresie. Negru și natural sunt perfecte pentru Londra când plouă. Modelul de culoare albă mi se pare singurul interesant. Deși acum câțiva ani râdeam de cei obsedați cu albul. Poate am îmbătrânit eu, dar e singurul care arată plăcut.

Modelul Pro mi se pare mic, înghesuit. Are și camera cu zoom doar 3x, are și bateria mai mică. Nu sunt 100% convins, dar o să mă lămuresc complet după ce testez Pro Max. Ăsta pare un flagship autentic. Primele poze cu 5x par de o calitate excelentă. Revin cu impresii asap.

Impresii despre Apple Watch

La fel ca iPhone 15 sau 15 Pro, mie ceasul normal Series 9 mi se pare foarte mic. Da, folosesc un Fitbit care imită formatul și dimensiunea. Dar este foarte mic, eu îl țin pe post de bandă de fitness și trebuie spus că Versa ține aproape 7 zile. Ceasul Apple nici nu are autonomie, este doar mic. Ultra arată a ceas și pe de altă parte este rezistent, are toate funcțiile de care ai nevoie. Să vedem cât ține și bateria.

Prețuri la iStyle

Prețul pentru iPhone 15 începe de la 4 699 lei în cazul modelului de 128GB, în timp ce iPhone 15 Plus, 15 Pro și 14 Pro Max sunt disponibile de la 5 449,99 lei, 5999,98 lei și, respectiv, 7.199,99 lei pentru versiunile de 128GB.

Prețul unui Apple Watch Series 9 pleacă de la 2 179,98 lei, iar Apple Watch Ultra 2 costă 4 349,99 lei.

Galerie foto