Samsung lansează oficial Galaxy S5, modelul de top din 2014, smartphone-ul flagship care setează toate așteptările publicului pentru anul în curs.  Suntem la Centrul Internațional de Conferințe din Barcelona și lansarea este aproape să înceapă.  Încerc să actualizez în timp real.

David Park, marketing @ Samsung
David Park, marketing @ Samsung

 

Unboxing Note 10+ Apasă play:

David Park de la echipa de marketing este primul care urca pe scena.  El vorbește despre mai multe device-uri.  CEO – ul Samsung,  JK Shin urca pe scena.

Samsung vorbește despre cei “200 de milioane de utilizatori Galaxy”. Apoi JK Shin intra direct în subiectul serii,  lansarea S5. Cam toate zvonurile se confirma,  cu mici diferențe.

J.K. Shin - Samsung
J.K. Shin – Samsung

Samsung Galaxy S5 are LTE de toate categoriile,  camera foto avansata,  piele sintetica pe spate.  Are certificare de rezistenta IP67, plus o noua suita de securitate Knox.  De asemenea,  are o baterie care oferă autonomie mai mare. Șeful Samsung a prezentat de asemenea oficial noile modele de ceasuri smartwatch Gear 2 și Gear 2 Neo sunt acompaniate de Gear Fit,  o banda de fitness.

Jean Daniel Ayme
Jean Daniel Ayme

Vicepreședintele pe Europa, Jean Daniel Ayme vorbește despre îmbunătățirea vieții utilizatorilor. Interfața a fost optimizată,  ecran de 5.1 inch full HD.  Super AMOLED,  iar tehnologia de optimizare a fost actualizata pentru imagini în soare.

 

Citește prima întâlnire cu Samsung Galaxy S 5 – hands on >>>

image

Am văzut și ceasul cu Tizen. Pare ok, se mișca bine.

Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!