Galaxy Tab e disponibil de maine online în Orange Shop și de sâmbătă în anumite magazine Orange. Tablet-ul Samsung a fost prezentat în România la caravana Samsung de luna trecută, iar câteva magazine online îl au deja la ofertă (de unde și testele apărute pe unele bloguri). Astă seară însă, am mers tocmai în Gaia Boutique Club (poze excepționale mai jos) ca să fim martori la lansarea oficială (ca vedetă) a Samsung Galaxy Tab.

JungLak Jung - președintele Samsung România prezintă Galaxy Tab

În oferta Orange, prețul Samsung Galaxy Tab începe de la 349 euro, cu abonament Colibri pe 2 ani. Are un abonament special, de 35 de euro pe lună, Colibri 35, cu 15 GB de trafic inclus, bonuis 100 de SMS, 60 de minute video-call, 30 MMS.

Julien Ducarroz, directorul comercial Orange România prezintă Galaxy Tab

Pînă la urmă este un gadget interesant. Unora o să le placă. Cred că vine la teste săptămâna viitoare, vă scriu mai multe atunci. Mai jos poze care demonstrează nivelul superior al clubului Gaia Boutique – situat pe o stradă fără lumină, într-un cartier la fel de fițos.

(!) Video review A20e - apasă play 😉
Gaia Club Boutique

Clubul este “wow”.

Gaia Club Boutique

Imaginile nu sunt din magazia din spate, asta e intrarea în club.

Gaia Club Boutique

Evenimentul a fost reușit.

Gaia Club Boutique - interiorul salveaza locatia

Să revenim un pic la oferta Orange. Deci 349 euro cu abonament de 35 de euro pe doi ani. Galaxy Tab este 549 euro cu abonament Pantera 20 (20,84 euro pe lună), doar 350 MB de Internet, 1200 de minute în rețea, 200 de minute naționale … complet aiurea.
Este 499 euro cu abonament Colibri 25 – ok, așa da. 549 euro cu Colibri 20, sau 699 euro cu alte abonamente Colibri. Mai este disponibil la 499 și cu abonbamente Pantera 40 sau 80.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.