Samsung a lansat ieri aplicația TomorrowMe, un test de personalitate care permite tinerilor să-și aleagă cariera și să afle mai multe despre industria în care activează. Am avut ocazia să stăm la povești cu Deliric și Mikey Hash.

Samsung trends

Aplicația dezvoltată de Samsung Electronics România, disponibilă în Galaxy Apps și în Google Play, va avea inclusiv cu variantă desktop.
Este un test psihologic care încadrează copiii în șase tipuri de personalitate. La baza aplicației vocaționale stau cele șase tipologii Holland, care împart utilizatorii în 6 profiluri – realist, investigativ, artistic, social, antreprenorial și pragmatic.

Vedetele care susțin aplicația sunt Melania Medeleanu – reprezentanta profilului social, Victor Armășelu (Samsung) îi inspira pe cei pragmatici, Cristina Laslo (căpitanul echipei de handbal de junioare a României) reprezintă profilul realist, Cristina Constantinescu (cercetător al Muzeului de Istorie Naturală Grigore Antipa) le vorbește investigativilor, Sergiu Biriș se adresează antreprenorilor, iar cei cu înclinații artistice îl pot descoperi pe Deliric, unul dintre artiștii lor preferați, într-o ipostază inedită: aceea de mentor.

ads