Telekom lansează noile oferte cu abonamente de la 5 euro cu Internet nelimitat. Este un nou început pentru companie după rebrandingul de acum doi ani.

Abonamentul de 5 euro (Hai #Netliberare) include minute naționale nelimitate și 50GB de trafic de date pentru video streaming în aplicația Telekom TV. Utilizatorii pot folosi rețeaua 4G pentru cel mai bun trafic de date.

Este practic primul mare atac din partea unui mare operator telecom bazat pe preț, primul după campania Cosmote cu 2000 de minute care a adus succesul operatorului pe piață locală. Contracarează astfel și ofertele RCS RDS Digi Mobil, cu marea diferență că acoperirea Telekom la nivel național este mult mai bună. Oferta este mult peste ceea ce oferă operatorii mari pe piața locală. Rămâne de văzut dacă Vodafone și Orange vor reacționa și mai ales cum.

ads

Cartela Telekom are și ea parte de o ofertă, dar numai 30GB de internet mobil cu reîncărcarea de 5 euro, prin opțiunea 5. Oferta nu este condiționată de alte servicii sau abonamente.

Telekom are și oferte speciale pentru cei care vor să se posteze în rețea, cu telefoane de la 1 leu. Campania lor de comunicare este bazată pe conceptul de libertate și asocierea cu dreptul de a avea acces la internet. Telekom eliberează internetul…

Pe partea de fix, serviciul Internet TV este disponibil începând de la 5 euro / lună, achiziționat într-un pachet promoțional împreună cu serviciul de Internet fix, care aduce utilizatorilor viteze de net de până la 1 Gbps. De exemplu, clienții pot achiziționa pachetul Televiziune S + Internet M la 10 euro / lună (TVA inclus), sau pachetul Televiziune S + Internet L la 12 euro / lună (TVA inclus). În plus, în cadrul ofertei promoționale, clienții vor primi primele două luni de abonament gratuite la pachetul de servicii și acces 12 luni în platforma Eurosport Player, fără costuri suplimentare.