Telekom Romania marchează un an de la rebrandingul de la Romtelecom & Cosmote, odată cu intrarea oficală în familia Deutsche Telekom. Tot luna asta sunt circa 10 ani de când Cosmote a venit oficial în România preluând Cosmorom. De asemenea, Dolce aniversează 5 ani de la lansare.

telekom romania 1 an branding

Integrarea Romtelecom și Cosmote continuă, chiar dacă legal sunt în continuare două entități separate. Cu toate acestea, serviciile sunt integrate, există un singur call-center, o singură factură, un singur furnizor de servicii. Anul acesta Telekom a reușit să își atingă promisiunea, inclusiv pe business: maximum 10 secunde de așteptare la apelurile către call-center.

Strategia Telekom are trei puncte: realizarea unui operator integrat, transformarea modelului operațional în acest sens și oferirea cele mai bune experiențe, schimbând regulile jocului pe piață.

ads

Clienții serviciilor integrate sunt recunoscuți automat când sună la suport. Conform studiilor interne, serviciul clienți Telekom Romania este cel mai performant din cadrul grupului DT. De asemenea, acest serviciu este unul din cele mai mari canale de vânzări ale grupului. Telekom TV, serviciul IPTV a înregistrat o creștere de 65% a satisfacției clienților. Magenta One a reușit de asemenea o creștere de 20% a nivelului de satisfacție față de clienții pentru telefon fix.

Ofertă nouă

Telekom Romania lansează un pachet prepaid pentru familii – 4.95 euro pe lună cu pînă la 6 SIM-uri pentru familii și suficiente minute, SMS-uri și date – cu flexibilitatea ofertelor prepaid. Citez:

În funcție de preferințele clienților, pe lângă servicii nelimitate în rețea (voce și SMS-uri), aceștia pot alege mai multe beneficii de voce cu Mobil Voce Familie – lunar 1000 de minute/SMS-uri naționale, 200 de minute mobile internaționale și 750MB de trafic de date – sau pot opta pentru mai mult trafic de date cu Mobil Date Familie – 500 de minute/SMS-uri naționale, 200 de minute internaționale și 1,5GB de trafic de date. În plus față de aceste două servicii care combină beneficii de voce și date mobile, clienții pot opta pentru până la două abonamente de date numite Date Tabletă Familie. Prin intermediul tuturor ofertelor noi pentru familie, telefoanele mobile sau tabletele pot fi cumpărate și plătite în rate lunare. Ca un beneficiu adițional pentru fiecare pachet suplimentar, clientul va primi 1GB de trafic pentru serviciul mobil principal.

Noii clienți au reducere de 50% pentru primele 6 luni pentru pachetele promoționale care includ Mobil L și TV L, Internet L, VoceFixă S, la 72 lei, TVA inclus sau Mobil L cu TV M, Internet L, VoceFixa S, la 69 lei, TVA inclus, pentru aceeași perioadă.

Noul sistem de televiziune IP permite înregistrarea și vizionare a peste 70 de canale din ultimele 7 zile. Programele favorite se înregistrează în Cloud, pot fi accesate și vizionate oriunde, pe orice device. Oferta include bibliotecă de filme, ofertă extinsă de canale sport, plus competiții transmise exclusiv.

Pandalia este noua mascotă a ofertelor prepaid:

DSC_0892