O surpriză plăcută. Mentionez ca premiul este acordat in 2009 pentru articolele publicate in 2008 in Financiarul si Saptamana Financiara.

As adauga si ce spune juriul: „Pentru dezinvoltură şi scriitura accesibilă chiar şi unor nespecialişti. De asemenea, Dan Dragomir îşi tratează subiectele neconjunctural, face o analiză obiectivă şi are întotdeauna o documentare solidă în spate. Este, totodată, unul dintre cei mai serioşi bloggeri. ”

Calc pe urmele „clasicilor” în viaţă, Vali Bîrzoi, Adrian Secelanu, Mihai Muşătoiu… Asta după ce Alex Rădescu a fost Jurnalistul anului 2008. La anul sunt convins că Iulian Enache îşi face timp să caute articolele. Sper că nu am uitat pe cineva, îmi cer scuze anticipat pentru asta, sunt cu capul în nori… 🙂

UPDATE@22:14 Mi s-a spus ca Adrian Vasilache a avut un scor final foarte apropiat. Dar nici eu nu pot sa spun ca imi pare rau. Ar fi fost frumos insa ca si ceilalti jurnalisti de pe podium sa fie premiati ca atare.

Si multumiri organizatorilor, care au trebuit să insiste mult ca să îmi fac timp să particip la eveniment, dar şi sponsorilor evenimentului.

Fundaţia Freedom House, Edipresse AS România, Vodafone România, GlaxoSmithKline, Antalis Romania, UniCredit Ţiriac Bank şi Rompetrol.