Magazinul foto F64, care aniversează azi 11 ani, a anunțat deschiderea unei cafenele în magazinul pe care îl are încă de anul trecut în bd. Unirii 45 din București. Din ce spunea fondatorul companiei, Marian Alecsiu, F64 și-au obișnuit clienții să servească cafea de mai mult timp.

cafenea F64
Astă vară, F64 ofereau clienților înghețată… Magazinul foto este unul din cel mai mare nu doar din România, ci din Europa de Est, spun oficialii companiei.

E foarte aproape de mine, ne putem vedea la cafea acolo 🙂

Pornită în 1990 sub forma unui mic studio foto în Magazinul Unirea, afacerea începută de Marian Alecsiu şi Daniela Becheru parcurge de-a lungul anilor o serie de transformări: în 2001, este redenumită F64 Studio, odată cu mutarea într-un nou sediu şi poziţionarea premium; apoi, de la un număr de cinci angajaţi, F64 ajunge la 45 în 2007 şi la peste o sută în 2012, când Ziarul Financiar a nominalizat-o pe locul al patrulea într-un clasament al celor mai mari magazine online din România în funcţie de cifra de afaceri.
Una dintre cele mai mari realizări în dezvoltarea companiei este reprezentată de deschiderea showroom-ului din Bd. Unirii, în 2011. Cu o suprafaţă de 1.300 metri pătraţi şi peste 9.000 de produse expuse, este cel mai mare magazin de profil din Sud Estul Europei, în care peste 50 de consultanţi F64 oferă recomandări, sfaturi şi ponturi legate de achiziţia de echipamente, tehnică fotografică sau video. Între 10.000 şi 15.000 de pasionaţi intră, în fiecare lună, în magazin.