Acum zece ani, printre articolele de la ZF, am descărcat Wordpress 1.5 și l-am instalat pe un cont de hosting de trial unde inițial țineam niște fișiere HTML mai vechi. M-am bucurat că m-am descurcat cu baza de date MySQL deși nu văzusem una pînă atunci. Am postat niște chestii. Habar n-aveam eu atunci ce influență va avea asta…

#Orangefilm10

Zece ani de Orange film

Programul de loialitate Orange film a împlinit deja 10 ani de activitate, timp în care peste 6 milioane de beneficiari s-au bucurat de filmele preferate la cinematografele partenere. În tot acest timp au fost oferite gratuit peste 3 milioane de bilete.

De la startul campaniei, în 2005, programul Orange film a înregistrat peste 530 zile de miercuri și peste 2.385.000 ore de film.

Cu ocazia aniversării, clienții care au mers la film cu Orange în perioada 18 noiembrie – 10 decembrie, au avut șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, câte două bilete la filmul eveniment al anului, ce urmează a fi difuzat pe 18 decembrie 2015.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!