Merg de câțiva ani la festivalul Summer Well, un eveniment susținut de Orange. Îmi place atmosfera de acolo și faptul că toate lucrurile sunt organizate bine și gândite în detaliu.

0028

Am fost la Summer Well și în 2014 și 2015.
Zona Orange de la Summer Well a fost creată pornind de la conceptul „connected experiences”. Vizitatorii au putut afla aici mai multe despre casele și mașinile inteligente și despre o viață mai simplă și mai bine conectată, în general. Au fost multe gadgeturi prezentate, inclusiv roboțeii din imagini. Vizitatorii de la festival au putut să descopere și Orange TV Go – Relax Area. Aici s-au putut distra cu Orange TV Go, prin care au avut acces gratuit, pe telefon sau tabletă, la o colecție de filme pregatită exclusiv pentru Summer Well. În plus, s-au putut bucura și de o experiență de cinema inedită, cu proiecții speciale. La Orange Junior Digital Playground, cei mici și-au putut petrece timpul cu activități speciale. Au avut la dispoziție jocuri și aplicații pe măsura lor și și-au putut face poze cu Millidge și Doig pe o miniscenă amplasată la locul de joacă.

Am văzut o zonă dedicată Flanco, unde s-a gătit la foc continuu și au fost tot felul de surprize. De asemenea, tot felul de standuri și atracții, culminând cu tiroliana care anul acesta a fost din turnul de apă de pe domeniul Stirbei.