Există în continuare un gadget la care Philips rămâne fără competiție: periuța de dinți electrică. Modelele Philips Sonicare sunt variate și disponibile la diferite variante de preț. O să trecem în revistă mai jos cele mai interesante dintre ele.

philips sonicare

Avantajele Philips Sonicare

Cel mai important lucru, care trebuie menționat din start, este că periuțele Philips Sonicare sunt dezvoltate în colaborare cu medici și cercetători. Periajul oferit este atent studiat pentru a avea o eficiență mult mai bună decât peria clasică.

Modelele de bază au moduri de periere speciale, au capete cu peri așezați pentru eficiență maximă. Și pe măsură ce urcă în gamă sunt disponibile modele cu Bluetooth care pot fi controlate din aplicație și la care puteți înregistra toate activitățile. Apoi vin modele speciale, cu cap de spălare avansat, tehnologie SenseIQ, capabile de 62.000 de mișcări de periere pe minut. Dintotdeauna mi-au plăcut accesoriile lor premium. De exemplu, geanta de călătorie devine și încărcător wireless. La fel și paharul în care stă poate reîncărca bateria. Dar cea mai importantă rămâne perierea corectă, care să elimine și tartrul și placa bacteriană. Și în același timp nu rănește gingia.

Cel mai popular model

Philips Sonicare Seria 2100 este la ora actuală printre cele mai vândute periuțe electrice. Deși are un preț foarte competitiv, oferă 31.000 de mișcări pe minut, capete avansate cu peri specializați. Un periaj de două minute echivalează cu spălarea manuală timp de o lună în continuu. Este de trei ori mai eficientă decât periuța manuală în privința plăcii bacteriene.

SmarTimer de 2 minute și QuadPacer de 30 de secunde vă ghidează pentru a obține cele mai bune rezultate. Periuța are un design ergonomic și încorporează o baterie care ține 14 zile. Tehnologia permite creșterea puterii de periere treptat, de la primele interacțiuni până la periajul care este optim. Periuța se poate încărca prin USB. Acest model popular are un preț sub 200 de lei.

Gadgetul viitorului

Philips Sonicare DiamondClean 9000 este cel mai avansat gadget din acest domeniu. Pachetul include două periuțe, două încărcătoare speciale, capete speciale. Există aplicație din telefon pe care poate fi urmărit progresul.

philips sonicare app

Capul de periaj C3 Premium Plaque Control oferă cea mai profundă curățare posibilă. Perii moi și flexibili sunt concepuți să se curbeze pe conturul dinților, oferind o suprafață de contact de patru ori mai mare. Îndepărtează de zece ori mai multă placă bacteriană din zonele greu accesibile.

DiamondClean 9000 oferă și sfaturi pentru utilizator. Senzorii inteligenți integrați anunță dacă este aplicată prea multa presiune. În plus, aplicația Sonicare oferă un raport de activitate personalizat. Poți vedea cât ai reușit să îmbunătățești programul după primele utilizări.

Dacă folosești capul de periere W3 Premium White, tehnologia BrushSync a periuței DiamondClean 9000 va sincroniza automat capul de periere cu modul White+ pentru a-ți albi dinții. Capul de periere Premium Plaque Defense este conceput să ofere cea mai profundă curățare. Marginile moi și flexibile și perii se curbează perfect pe conturul dinților.

Toate capetele de periere se uzează în timp. Tehnologia BrushSync monitorizează cât timp ai folosit capul de periere și cât de intens a fost periajul. Apare automat un mesaj de înlocuire pe mâner și lansează un semnal sonor scurt.

Acest pachet avansat are astăzi un preț de circa 1.449 lei.

Varianta pentru junior

Printre cele mai populare periuțe Philips Sonicare sunt cele pentru copii. Știm cu toții cât de greu este să-i convingi să se spele pe dinți. Dulciurile și lipsa unui program avansat de curățare vor genera probleme mari în timp. Dar periuțele – gadget și tehnologia prietenoasă pot convinge copiii să se spele zilnic pe dinți.

Periuța For Kids este printre cele mai populare produse din categorie. Periuța de dinți cu Bluetooth Philips Sonicare For Kids interacționează cu o aplicație distractivă, care ajuta copiii să își perieze dinții pentru un timp mai îndelungat și mai bine. Copiii se distrează în timp ce învață tehnici care vor dăinui toată viața.

Când activați aplicația, copiii pot mima antrenorul de periere al aplicației, pe măsură ce acesta periază cu atenție fiecare parte a gurii. Antrenorul de periere îl va încuraja să mărească timpul petrecut pe fiecare zonă de periere. Pe măsură ce copilul își vă peria dinții mai mult, va fi recompensat de Sparkly, care este mulțumit de dinții foarte curați. Este un antrenament distractiv, pentru o viață întreagă de periere corectă a dinților.