Cei de la Vodafone reiau anul acesta evenimentul Gadgeteer Awards, unul din favoritele mele. Vă povestesc mai jos ce terminale am votat pentru 2011 :-). Puteți și voi să votați care credeți că este telefonul cel mai bun, în aplicația de Facebook. Unul dintre participanți va câștiga terminalul de pe primul loc. Câștigătorul va fi anunțat pe 19 martie 2012, pe pagina de Facebook a Vodafone.

Samsung Galaxy Nexus - review
Samsung Galaxy Nexus - review

Ce am votat eu

Eu am votat pe primul loc Samsung Galaxy Nexus. Mi-au plăcut mai multe lucruri la acest terminal. A fost primul cu ecran Super AMOLED HD (720p). A fost primul cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Mi-a plăcut design-ul.

În ciuda faptului că m-a dezamăgit mult, am votat pe doi iPhone 4S. Eu rămân nemulțumit de el, dar îmi fac treaba foarte ok pe acest terminal. Iar foarte mulți m-au certat atunci când mi-am exprimat părerea că 4S este un update slăbuț, așa că am încercat să fiu fair play. Locul doi.

Pe locul trei eu am pus Nokia N9 și o să explic de ce. Este primul smartphone excelent al Nokia după multă vreme. Are ecran excelent, design deosebit, platformă software bună. Din moment ce a fostlansat oficial N9 nu puteam vota Lumia 800. Rămâne a doua variantă, chiar dacă Windows Phone e o platformă excelentă.

ads

Aș mai fi votat LG Optimus 3D, SGSII, Xperia Arc S, HTC Sensation XE. O să fac și un clasament personal.