Vine vara, iar cei de la Germanos s-au gândit să facă o bucurie celor mici, oferindu-le două camere foto special pentru vacanță. Unul din modele este decorat cu Hello Kitty, pentru fete, iar cel de-al doilea cu Sponge Bob, pentru juniori. Cei mici se pot juca, dar în același timp vor învăța să descopere fotografia.

Camera foto Hello Kitty
Camera foto Hello Kitty

Acest gen de gadgeturi sunt perfecte pentru a calma copiii, care altfel o să vă bârâie la cap pentru a face poze cu DSLR-ul sau cu smartphone-ul pe care ați dat deja o grămadă de bani. Dar cu un astfel de aparat foto – jucărie și cameră snapshot – rezolvați o grămadă de probleme. Mai ales în vacanța de vară.

Hello Kitty are un senzor de 5 megapixeli, oferă zoom digital de 4X şi dispune de un ecran integrat cu diagonala de 2,4 inci. Include de asemenea un bliţ, care se activează automat. Camera foto Hello Kitty este rezistentă la apă – pachetul conţine o carcasă subacvatică, astfel că toţi copiii au un motiv suplimentar să fie încântaţi de călătoriile la mare pe durata vacanţei de vară.

Camera foto Sponge Bob
Camera foto Sponge Bob

Sponge Bob este dotat cu un ecran cu diagonala de 1,8 inci și dispune de un slot pentru card SD, în rest are cam aceleași caracteristici.

Cele două camere pot fi conectate la PC prin intermediul unui cablu USB şi vin împreună cu un CD cu software Snap Shot.

Camerele foto au 2 ani garanţie și sunt disponibile în reţeaua de magazine Germanos la preţurile de: 199 lei (TVA inclus) pentru Hello Kitty şi 159 lei (TVA inclus) pentru SpongeBob.