Reiterez ce am zis la S6 Edge: are cel mai bun design din 2015. De asemenea, așa cum scriam la lansare, vorbim despre unul dintre cele mai performante terminale disponibile la ora actuală. Ecranul curbat nu prea are rival. A, e scump? Probabil că așa trebuie să fie un device de top. Nu prea ai cum să-l compari cu ceva buget.

2015-09-09 12.40.33

Dintre cele două variante, mi se pare un pic mai interesant S6 Edge Plus față de S6 Edge prima variantă. Acum testez acest model în cadrul programului Orange Smartphone Tester.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus este un super-telefon. Are dotările lui Note 5 într-un corp sensibil mai subțire și mai arătos. De cum pui mâna pe el, vezi că este de fapt o bijuterie, nu un telefon. Oricine este pasionat de design, de materiale premium, sătul de plastic și imitații, o să aibă o surpriză plăcută cu acest model. Chiar vă invit să mergeți la un magazin Orange și să testați dispozitivul.

Cutia este una standard de Samsung, cu încărcător și căști de bază. Totuși, pentru acest model există și o mulțime de accesorii smart, încărcare wireless, căști inteligente, huse, folii, despre care o să vă scriu mâine într-un articol separat. La banii ăștia este mai bine să fi pregătit.

Am rulat rapid un test Antutu pe care îl puteți vedea în clipul video de mai jos. Scorul este mare, la nivel cu S6 Edge, dar probabil iese scorul și mai bun în anumite situații. Pentru că Edge+ are 4GB de RAM.

Astăzi mi-am confirmat doar impresia bună privind design-ul și performanța. O să revin mâine cu accesoriile, iar apoi săptămâna viitoare o să public un review complet Samsung Galaxy S6 Edge+.

Vouă cum vi se pare?