Samsung Galaxy Tab 3, noua versiune a tabletei Android, a ajuns în România. Eu am primit-o azi de la MarketOnline.ro (versiunea de 10.1 inch).  Tableta e subțire și arată bine, iar performanțele sunt decente. De asemenea, mi s-a părut ușoară pentru dimensiunile ei, iar ecranul pare foarte bun. M-am tot jucat zilele astea și cu Galaxy Note 8.0. Cred că totuși versiunea de 8 inch este de luat la drum, iar tableta de 10 inch este pentru utilizat pe canapea.

Galaxy Tab 3

Click pe imagini pentru mărire.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Piața tabletelor continuă să crească și vânzările vor fi mai mult decât duble pe piața locală comparat cu anul trecut. Este adevărat că tabletele ieftine sunt la mare căutare acum, dar există în continuare cumpărători pentru tabletele premium, care au ca avantaj update-urile software, tehnologiile avansate și experiența de utilizare mai bună.

Note 8.0 versus Galaxy Tab 3 10.1
Note 8.0 versus Galaxy Tab 3 10.1

Tableta Samsung (GT-P5200) are un procesor dual-core la 1,6 GHz, 1 GB de RAM, 16GB pentru stocarea datelor. Ecranul are rezoluție 1280×800 pixeli, cameră foto cu senzor de 3 megapixeli. Dispune de modem 3G, GPS/Glonass, WiFi, Bluetooth, iar bateria este de 6.800 mAh.

A ieșit bine în primele teste…
tab3benchmark

Revin cu un review mai detaliat.

Galerie foto

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.