Sunt cel mai mare fan Gilette. De la 14 ani am o barbă sârmoasă pe care produsele concurente nici vorbă să o taie. Și am încercat o grămadă, de la lamele simple de oțel pe care le puneam în aparatul clasic, la cele mai noi producții cu 2, 3 sau 4 lame. Degeaba. Probabil este o chestie legată de tăișul lamei sau unghiul de tăiere, habar n-am. Cu Gilette m-am descurcat mereu ok. Problema mea este cu noile generații de produse, fabricate la calitate mai slabă. Bănuiesc care e faza, să promovăm cea mai nouă / scumpă tehnologie.
Tocmai de-aia n-am de gând să cumpăr noua realizare cu patru lame. Nu vreau. Gillette sucks

Este o formă de șantaj sau o formă de a ne păcăli clienții. Și de a face profit pe tema asta. Dacă acum cinci ani mergeau excelent aparatele de ras cu 3 lame și chiar cele de unică folosință cu 2 lame, de ce să le schimbi, vreau să fie la fel.

Este același caz ca și la cafea – găsești o marcă și un soi care îți place, apoi îl strică și îți propun o nouă variantă premium, mai scumpă, care este de fapt cea dinainte, care era mai accesibilă la început. Afaceri!
Măcar Apple, când te păcălește, te minte frumos 🙂 Apple când lansează iPad 2 nu face și o generație iPad 1 care să nu funcționeze, ca să sporească vânzările :-))

Sau poate este vorba de noul model de business gen Coca Cola, cu produse low quality pentru Europa de Est.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !