Gionee au devenit cunoscuți în România tocmai pentru că produc unele din terminalele Allview. Eu am văzut la Barcelona modelul Gionee Elife E7 și mi se pare foarte interesant – arată bine, se mișcă ok. Prețul ar fi 570 de dolari. Acest model este comparabil cu Xtreme X1 de la Allview. La prima vedere mie nu mi s-a părut că arată la fel, iar meniul este diferit. Cred că pozele alea oficiale sunt de vină.

Gionee Elife E7
Gionee Elife E7

Pe albastru terminalul arăta chiar bine. Ecranul Full HD de 5,5 inch și densitate 401 ppi oferă o imagine bună, iar procesorul este de nivelul S5, un Snapdragon 800 la 2,5GHz. Versiunea de 16GB are 2 GB de RAM, iar cea de 32GB vine cu 3GB de RAM, modelul similar Allview.

Camera foto de asemenea are senzor de 16 megapixeli, deși nu cred că are vreo legătură cu cel folosit la S5.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Gionee Elife E7 este bine făcut, chiar dacă este un plastic un pic lucios. Nu am văzut versiunea pe negru, dar cred că aia este cea prezentată de Allview și că diferă doar logo-ul aplicat.

Gionee Elife E7 - camera foto
Gionee Elife E7 – camera foto

Gionee a scos deja modelul Elife S5.5 cu procesor octa-core, un alt model foarte lăudat la Mobile World Congress.

Elife E7 sau Allview X2 Xtreme, cum vreți să-i spuneți, are o baterie de 2.500 mAh care mai mult ca sigur nu va fi suficientă pentru toată ziua.

Standul Gionee la Mobile World Congress 2014
Standul Gionee la Mobile World Congress 2014

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!