Telefonul fusese anunțat oficial anul trecut, dar a trecut cam neobservat, ba chiar nu a fost în comunicate de presă. Așa că m-am mirat când l-am văzut la MWC. Se înscrie perfect în seria de terminale S3/Note 2, așa că m-am jucat un pic cu el. Rămâne să vedem la testele ulterioare cum se mișcă de fapt pe partea de dual SIM. Pînă acum terminalele Duos de la Samsung nu au o reputație extraordinară, iar feedback-ul de la cititorii care au avut astfel de telefoane este negativ.

Samsung Galaxy Grand dual SIM
Samsung Galaxy Grand dual SIM

Samsung Galaxy Grand are display 5 inchh, dar cu rezoluție 800 x 480 pixeli. Vine cu Android 4.1.2, procesor dual-core la 1,2 GHz și 1GB de RAM, memorie internă de 8GB și slot pentru carduri de memorie. Bateria este de 2.100 mAh. Camera foto este de 8 megapixeli, iar modemul 3G este HSPA de 21Mbps.

Printre altele are a-GPS, Glonass, Bluetooth v 4.0, USB 2.0, WiFi 802.11 b/g/n, DLNA.

Telefonul arată ok, în linie cu celelalte modele Galaxy, iar tehnologia dual SIM este destul de cerută în România. Cred că va beneficia și de un preț bun.

Galerie foto

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !