Honor 10 a ajuns la teste și l-am scos din cutie ieri. Mi-am dat cu părerea privind acest model, este genul care merită toți banii și nici nu vei regreta achiziția.


 

Dați un play și vă aștept cu comentarii.

Detalii tehnice

Display: 5.84 inch, 2280×1080 pixeli, densitate 432 ppi
Procesor: Hisilicon Kirin 970
GPU: Mali-G72 MP12
Memorie: 4GB
Stocare: 128GB
Camera foto: duală 16 + 24 megapixeli
Camera selfie: 24 de megapixeli
OS: Android 8.1
Interfața: EMUI 8.1
Baterie: 3.400 mAh
Preț: 400 de euro

ads

honor 10 pareri

Honor 10 păreri

  • este un Huawei P20 normal prezentat sub brandul Honor. Ecranul este similar, camerele foto similare, procesorul identic, bateria are aceeași capacitate. Sigur, probabil că unele componente sunt mai ieftine, dar per total este cam același model. Honor 10 costă 1800 de lei, iar P20 costă 2.999 lei. Eu apreciez curajul lor de a lansa telefoane ieftine, dar este posibil ca pe viitor acest lucru să le dăuneze.
  • procesorul Kirin 970 este cel pentru flagship-uri, deci vei avea performanță maximă, e comparabil cu Snapdragon 845. E drept că în ultima generație au lansat Kirin 980, mai performant, dar totuși, un procesor de top rămâne bun și anii următori.
  • dotările hardware sunt bune în rest. Ecranul de 5.84 inch este deja considerat compact de majoritatea utilizatorilor, mie tot nu-mi place notch-ul, dar se poate ascunde, nu este o problemă foarte mare. Se poate ascunde. Rezoluția este ok, se vede bine, dar nu are luminozitate foarte mare, densitatea este medie.
  • cameră foto duală pe spate cu senzori de 16 și 24 de megapixeli, vă descurcați ok cu ea. Sigur, nu este cea Leica, dar probabil că pe partea de software folosesc chestii similare. O să testez asta la review-ul complet. Camera de selfie este de 24 de megapixeli.
  • bateria este de 3.400 mAh, este cam puțin pentru procesor de top, dar cum sunt altele cu baterii mai mici poți spune că va fi o autonomie peste medie.
  • vine cu Android 8.1 și interfața EMUI 8.1 de la generațiile anterioare, dar nu cred că asta este o problemă. Nu știu să fie anunțată vreo actualizare la cea mai nouă versiune.
  • materialul de pe spate pare să fie plastic, nu arată foarte rău, dar nu este nici un dispozitiv premium cum ați văzut la seria Huawei. Arată decent, nu este un model de lifestyle.
  • revin cât pot de repede cu un review complet, să rulez toate testele și vedem.