Am testat o platformă de hosting profesional care permite crearea rapidă de servere virtuale, cu prețuri foarte bune, cu un sistem de control rapid și flexibil, unde veți putea câștiga bonusuri dacă vă înscrieți până pe 17 noiembrie. Am pus mai jos și un video în care puteți descoperi sistemul Cloude.

Update: echipa Cloude vă mulțumește pentru entuziasm, prima serie de vouchere s-a epuizat, iar acum va fi emis un set suplimentar de vouchere.Dați un play să înțelegeți mai bine despre ce e vorba…

Start în 29 de secunde

Este incredibil să poți crea atât de rapid un server cu o configurație bine determinată, aleasă de tine, fără să intervină altcineva. Am testat sistemul și vă spun că față de alte servicii de hosting testate flexibilitatea este maximă.

Dacă vă înscrieți pe site-ul cloude.ro până pe 17 noiembrie aveți posibilitatea să câștigați cupoane de promoție prin care veți putea testa singuri cât de repede sunt create serverele virtuale. Cu cât vă înscrieți mai rapid, cu atât puteți câștiga o valoare mai mare a cuponului.

Platforma Cloude.ro este realizată de compania Combridge pentru utilizatorii care nu au timp să se încurce cu detaliile tehnice. Pentru cei care au nevoie rapid de un server virtual pe care să testeze aplicații online sau platforme create, să găzduiască rapid site-uri de campanie și bloguri pentru promovarea unor produse sau servicii.

Propriul server virtual poate fi gata în 29 de secunde, iar pachetele de găzduire pornesc de la 7,13 euro pe lună. Puteți configura sistemul după sistemul de operare, au disponibile platforme precum CenOS, Ubuntu, Debian sau Windows. Se lucrează acum pentru activarea CoreOS, OpenSUSE și FreeBSD, iar utilizatorii Windows trebuie să achiziționeze licență și să aleagă pachete cu stocare peste 50GB.

La lansarea din 17 noiembrie  sunt disponibile trei tipuri de pachete, VPS-E de 7,13 euro pe lună cu procesor 1-core, 1GB de RAM, 10GB de stocare și trafic nelimitat, VPS-A cu procesor similar, 4GB de RAM, 30GB de stocare și fără limită de trafic, iar VPS-S oferă dual-core, 16GB de RAM și 100GB de HDD, fără alte limite.

Am apreciat foarte tare cât de rapid a fost sistemul și cum am reușit doar din câteva click-uri să creez un server exact cum îmi doream, iar mașina virtuală era deja activă. Un sistem complet diferit de clasica metodă prin care faci o comandă și aștepți până are timp cineva să seteze respectiva mașină cum vrei tu.

Toată infrastructura de tip cloud este construită peste cea mai recentă tehnologie octa-core (8-core) CPU, ECC RAM și SSD Raid Servere echipate. Virtualizarea KVM (Kernel-Based Virtual Machine) oferă capacități extinse de scalabilitate, performanță Enterprise Class și securitate.

Instanțele Cloud sunt mașini virtuale care pot fi accesate de oriunde și oricând potrivindu-se perfect cu cerințele rețelei, fiind concepute să corespundă nevoilor clienților, ușor de extins, rentabile, rapide, sigure și pot fi implementate cu ușurință în câteva secunde. Datele sunt reproduse de trei ori pe infrastructura de stocare, pentru a fi mereu în siguranță și nu vor fi afectate de nicio defecțiune fizică a hardware-ului la nivel de storage.

Backup-urile instante sunt stocate pe un spațiu de stocare separat independent de spațiul principal de stocare. Pentru plata facturilor se poate încărca rapid credit în pachete de 5-10-25-50-75 sau 100 de euro, cu cardul, prin PayU, tot acolo aveți rapid acces la detaliile de consum și se generează facturile pe baza datelor introduse și a consumului realizat. Toate serverele active sunt taxate după utilizare, calculate pe oră, ceea ce înseamnă că plătești doar pentru orele în care-l folosești. Acest model de plată “pay as you go” este modelul cel mai preferat și folosit în platformele cloud.

Repet oferta specială: cei care se înscriu până pe 17 noiembrie pe site-ul oficial, au posibilitatea să câștige cupoane de promoție prin care vor putea testa cum să își construiască propriul server virtual și de asemenea în funcție de rapiditatea cu care se înscriu pot câștiga o valoare mai mare a cuponului.