Tocmai am terminat review-ul Galaxy S7 (fără Edge), o să adaug și pozele, mai durează un pic pînă este gata de publicare. Până atunci, vreau să vă arăt niște huse speciale pentru Galaxy S6, iPhone 6 sau 6S, cred că sunt cele mai interesante produse de protecție pentru smartphone pe care le-am testat în ultima perioadă. Și am testat o grămadă datorită celor de la MobileDirect.ro.

huse smartphone stil galaxy s7

E prima dată când testez și huse premium, în afară ce cele gândite pentru rezistență maximă, de fapt prima oară când testez huse fashion, un nou trend în industria asta. Cei de la Stil erau designeri de modă, doar că la un moment dat le-a venit ideea că și smartphone-ul este un accesoriu de modă și au lansat aceste huse cu un design deosebit. Eu zic că vor avea succes global.

Au mai multe modele cu design de acest gen, pe mai multe nuanțe de culori. Inclusiv champagne gold care e la modă în rândul fanilor Apple. Tocmai citisem zilele trecute un studiu care spunea că femeile își aleg husele de smartphone după cât sunt ele de reprezentative ca design. Cred că modelele Sti:l sunt printre cele mai tari la acest capitol.

huse smartphone stil galaxy s7 iphone 6 (12)

Practic, nu conferă telefonului doar un design aparte, ci și protecție, mai ales atunci când acesta cade pe jos. Fie că va cădea pe spate sau pe ecran, lateral sau pe colț, acest tip de husă îl protejează contra loviturilor directe.

Mi s-a părut interesată husa Stil Genleman, are un material asemănător cu stofa pe spate, o senzație plăcută atunci când o ții în mână și de asemenea asigură o bună protecție.

huse smartphone stil galaxy s7 iphone 6 (4)

Interiorul este oarecum cauciucat, nu zgârie telefonul în vreun fel. Au mai multe modele interesante, le găsiți pe toate aici.

E interesant cum și accesoriile pentru telefoane devin accesorii de fashion de fapt, nu mai caută lumea doar un produs oarecare pentru protecție, ci trebuie să aibă… stil.

Culmea este că nu toate modelele sunt neapărat scumpe. Există unele premium, cu un preț mai măricel, dar majoritatea modelelor au un preț mai mult decât decent.