Știu că e cam târziu pentru idei de cadouri acum, dar poate vă gândiți la cadourile de Valentine’S Day? 🙂 Mai am o serie de produse pe care le testez acum și o să scriu despre ele zilele următoare. Azi, despre două accesorii de masaj, de la Fungadgets.

masaj colia (2)

Perna de masaj shiatsu

Am fost de câteva ori la masaj shiatsu, o să vă scriu despre asta cu altă ocazie. Cert este că scapi de dureri de cap/spate și te relaxezi, te simți foarte bine după. Este perfect pentru cei care lucrează mult la birou și stau în poziția incomodă tipică corporatiștilor. Cu toate descoperirile din domeniul ergonomiei, faptul că stai nemișcat rămâne un lucru dăunător și care afectează și coloana și starea generală a organismului.
Perna de masaj shiatshu reproduce exact senzația de masaj realizat cu mâna și de asemenea este similar cu paturile de masaj shiatsu pe care le-am testat. Mie personal îmi produce o senzație de bine la nivelul cefei și spatelui, e super. Are o bandă care îi permite să fie montată peste tetiera de la scaunul de birou și chiar la cel din mașină – se poate adapta și la un alimentator de pentru priza de brichetă de la mașină.  Se numește mai exact Colia.Care Cervix M4. Are trei tehnici diferite de masaj, care se pot schimba din comutator. De asemenea, se încălzește pentru a oferi o relaxare mai intensă a mușchilor. Prețul este sub 200 de lei, de aceea v-o recomand pentru cadouri last-minute.

masaj colia (5)

Aparat de masaj Colia

Odată cu perna pentru shiatsu am testat și un aparat de masaj neobișnuit, pe care ei îl numesc de fapt „ciocan de masaj”. Faza este că, spre deosebire de aparatele mici și ușoare, care produc doar vibrații, aparatul Colia.Care este și greu, fapt care permite realizarea unui masaj mai intens, cu condiția să nu exagerați. Se numește mai exact Colia.Care Digitus S4, iar mânerul lung permite atât masarea spatelui, cât și un masaj eficient pentru corp, pentru picioare sau mâini. Este practic un salon de masaj într-un dispozitiv smart. Este perfect pentru relaxarea mușchilor, eliminarea durerilor musculare, este perfect pentru răceli și gripe, dar de asemenea îmbunătățește circulația sanguină și limfatică. De asemenea, are mai multe capacte (le vedeți în galerie) pentru a schimba stilul de masaj.

Are mai multe niveluri de intensitate, de asemenea încălzește prin infraroșu pentru a relaxa mușchii. Are cam 1,1 kilograme și costă cam 190 de lei.

P.S. găsiți și alte idei de cadouri aici.