Am avut ocazia să testez unul dintre cele mai simpatice încărcătoare USB pentru birou, destinate celor care au multe telefoane, baterii, camere foto și alte accesorii care trebuie încărcate. Mi-a plăcut cum arată și este unul dintre accesoriile de nelipsit în ziua de azi: Adata CU0480QC.

Eu sunt genul ăla care ocupă toate prelungitoarele cu diverse încărcătoare. Sigur, unele se mai pot încărca și wireless, dar mi se pare o pierdere de timp și un lucru care ține mai mult de tendințe decât de realitate. Durează mult, se încarcă greu și trebuie lăsate acolo mult timp. Așa că prefer un încărcător cât mai rapid, care să nu ocupe loc și să arate bine.

Adata CU0480QC arată perfect pentru birourile moderne, este compact și puternic și poate încărca pînă la 5 dispozitive simultan. Țin la el cele trei telefoane folosite acum: Mi Note 10, A71 și Mate 30 Pro și de asemenea accesoriile mele, bateria externă și căștile wireless.

Modelul de birou are două porturi cu încărcare rapidă, respectiv cel USB-C pentru terminale precum Galaxy Note 10, care scoate 5V și 3A, dar și cel USB de culoare verde- QuickCharge 3.0. Dispozitivul este protejat la încălzire, este ferit de eventualele accidente din rețeaua de curent electric, supra-tensiune, voltaj ridicat și altele.

Partea care stă pe birou este acoperită cu un cauciuc, așa că nu alunecă de pe masă și nici nu zgârie biroul. De asemenea, încape perfect în geantă și prefer să iau la drum un singur încărcător pentru mai multe terminale, e mai simplu și mai comod.

Prețul recomandat pentru acest dispozitiv este de vreo 100 de lei.