În perioada următoare, trei dintre cititori vor putea câștiga câte o invitație dublă (pentru două persoane) la filmul Ready Player One, pe care abia aștept să îl văd. Este cu tehnologie, viitor, realitate virtuală, toate elementele unui succes.Sunt câteva condiții: să fiți în București sau să puteți veni la cinema din București, mai exact la Plaza România. Doi, să oferiți informațiile din buletin (serie și număr) în privat, nu public + să răspundeți la mail sau mesaje în timp util. Și evident, să nu fiți pe lista neagră a organizatorului. Invitațiile sunt valabile doar la Cinema Movieplex din București, în timpul săptămânii (fără sâmbete și duminici). Câstigatorii contactați de mine pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Concursul este deschis pînă pe 8 aprilie ora 23:59. Cine nu răspunde la mail sau mesaj pe Facebook  în decurs de 12 ore pierde automat invitația.

În 2045, omenirea e în colaps. Peste tot e doar haos. Nu mai ai unde să te duci în afară de Oasis, un univers virtual complex creat de strălucitul și excentricul James Halliday. Aici, toți intră pentru ceea ce pot face și rămân pentru tot ceea ce pot deveni. Când Halliday moare, lasă toată averea lui imensă și controlul absolut asupra lumii virtuale celui care va găsi “Oul de Paste” ascuns în undeva în Oasis. Începe o vânătoare de comori care, curând, se transformă dintr-un joc într-un adevărat război pe viață și pe moarte.

Ce trebuie să faci? Răspunde în comentarii la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la Ready Player One: să înceapă jocul.

Regizorul Ready Player One este unul dintre cei mai de succes și mai influenți cineaști, președintele Amblin Pictures, precum și regizorul cu cele mai mari încasări cumulate la box-office și câștigător a 3 premii Oscar. Printre cele mai importante filme ale sale se număra: E.T., Fălci sau franciza Indiană Jones.

Care este numele său?

a) James Cameron

b) Steven Spielberg

c) Ron Howard

Din 30 martie, universul fantastic al lui Ernest Cline imaginat în bestseller-ul sau omonim devine magie pură în filmul Ready Player One: să înceapă jocul, sub baghetă lui Steven Spielberg. Pregătește-te pentru o aventură prea mare pentru lumea reală. Limitele imaginației tale vor fi testate cu măiestrie cinematografică într-un film despre care criticii spun că este un adevărat spectacol, care îmbină nostalgia și emoția trecutului cu artă și tehnologia viitorului. O producție Warner Bros. Pictures și Amblin Entertainment în asociere cu Village Roadshow Pictures, distribuită în România de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 30 martie.

© 2018 Warner Bros. Pictures. All Rights Reserved.